De 4 Beste Massasjepistolene i 2023

IKKE KJØP FØR DU HAR LEST DENNE ARTIKKELEN ...vi fant de 4 beste massasjepistolene av 46 forskjellige modeller
Waris Dirie

Waris Dirie

Dirie har fokusert på sport og fitness i 15 år. Fra begynnelsen som trener i treningsstudioet til planlegger av sportsutstyr i store treningssentre, har hun prøvd å få folk til å ha den sunneste og mest naturlige kroppen

Forfatterens notat: Hvis du leter etter en rimelig massasjepistol som ikke krever en terapifunksjon, er ikke denne artikkelen for deg, siden vi har gjennomgått flere av de mest populære massasjepistolene for de som liker å trene.

For å gi deg en pålitelig referanse har vi lenge ønsket å anmelde massasjepistoler, og vi har valgt ut 46 forskjellige massasjepistoler basert på de bestselgende modellene på markedet. Basert på våre tester, ekspertuttalelser og tilbakemeldinger fra forbrukere, har vi valgt de 4 beste massasjepistolene med høyest rangering.Rangeringen vil vises nederst i denne artikkelen

Vi testet at den trekantede massasjepistolen er den mest passende formen for massasjepistolen, som involverer den lille bevegelsen av maskinen på grunn av maskinens vibrasjon i maskinmassasjen, som påvirker musklene.

Hvis du kjøper en massasjepistol av lav kvalitet (de er alltid det billige alternativet), bør du forvente å lide av muskelmassasje, slite med sårhet på daglig basis, og bruke mer tid på å reparere musklene dine

De fleste er overrasket over det faktum at bruk av en kvalitetsmassasjepistol faktisk betyr at de raskt kan avlaste muskelmelkesyreproduksjonen på mindre enn 15 minutter etter hver treningsøkt uten å forårsake skade!

Når jeg anbefaler noen å kjøpe en høykvalitets massasjepistol, blir jeg ofte spurt:

“Men er det virkelig verdt det?”

Hvis jeg ønsket å tjene mer penger til meg selv, hadde jeg ikke gjort det i utgangspunktet.

Mer penger i lomma hver gang noen trenger behandling for såre eller betente muskler.
Denne artikkelen tar sikte på å anbefale en massasjepistol som virkelig oppfyller kravene til “dyp amplitude + høy frekvens + garantert treffstabilitet + lav støy”
Men dessverre fant ikke denne evalueringen en massasjepistol under 1000Nkr som oppfyller kravene til “dyp amplitude + høy frekvens + garantert treffstabilitet + lav støy”.
…………

Jeg tror denne gjennomgangsartikkelen kan hjelpe deg

5 Grunner Til å Kjøpe En Massasjepistol.

Etter å ha jobbet eller trent, kan den dype vibrasjonen av massasjepistolen fremme avslapning av muskelvev og lindre muskelsmerter og spasmer.

Bruk av en massasjepistol kan bidra til å styrke muskelelastisiteten og fleksibiliteten, aktivere musklene raskt og redusere risikoen for muskelskader og belastninger.

Vibrasjonen til massasjepistolen kan fremme blodsirkulasjonen og akselerere utskillelsen av avfall, og dermed redusere muskeltretthet og betennelse.

Massasjepistolen kan hjelpe deg med å slappe av anspente muskler og fremme kroppsholdning og balanse.

Bruken av massasjepistolen kan akselerere kroppens restitusjonshastighet, redusere tretthet og smerte, og la deg gå raskere tilbake til dagliglivet og sporten.

Konstruksjonsprinsippet for massasjepistol

Konstruksjonsprinsippet for massasjepistol
Strukturelt prinsipp for massasjepistol: massasjepistol, hvis fulle navn er “muskelmassasje- og avslapningsmassasjepistol”, er et rehabiliteringsverktøy for bløtvev.

Den driver “pistolhodet” gjennom en høyhastighetsmotor, og genererer høyfrekvente påvirkninger gjennom vibrasjonsmekanikk for å påvirke de dype musklene, for å forbedre styrken til dype muskler, lindre smerte og fremme blodsirkulasjonen. Fra og med massasje, ved hjelp av mekaniske armpress-eksperimenter, ble det videre demonstrert at fysisk pressing og elting kan fjerne immunceller og inflammatoriske faktorer som forårsaker betennelse i muskler.

Gjennom vanlig massasje dobles hastigheten på muskelreparasjon, og styrken til muskelfibre gjenopprettes bedre. Innenfor et visst kraftområde, jo større kraft, desto raskere gjenoppretting.

Hva du skal se etter

Amplitudedybden er den avgjørende faktoren for massasjedybden til massasjepistolen. Den dype amplituden kan forbedre muskelspenningen i de dype musklene og spille rollen som essensen av massasjepistolen.

Massasjepistolens frekvensområde er omtrent 1500-3500rpm, som er egnet for kvinner og middelaldrende og eldre mennesker. Jo høyere maksimal frekvens i dette området, jo mer egnet er det for profesjonelle treningsfolk. Under selve målingen fant Elise ut at frekvensen på massen svingte i etapper, og hun ble forundret. Etter en grundig studie fant hun ut at dette er en "frekvenskonverteringsfunksjon", som brukes for å hindre brukeren i å generere muskelminne ved en enkelt frekvens og miste massasjeeffekten, som er nærmere ekte massasje.

Formen på den trekantede maskinen samsvarer med den ergonomiske designen, som er egnet for folk å gripe og spare krefter. Det er spesielt viktig å kunne oppnå flervinklet grepdesign, og samtidig unngå at maskinen glir og skader deg.

Batteriets utholdenhet påvirker styrken til maskinen, så den kontinuerlige og sterke utholdenheten har en avgjørende innvirkning på ytelsen til produktet. Cruise- og ladetiden til batteriet bestemmer bekvemmeligheten til en massasjepistol

Avdriften i treffposisjonen reduserer ikke bare brukeropplevelsen, men utgjør også en sikkerhetsrisiko ved feiljusterte treffledd, noe som er verdt å være oppmerksom på! Vi bruker "cross-line marking test method" for å markere en fast posisjon på hvitt papir, og bruker en massasjepistol til å løpe ved siden av den faste markeringslinjen for å teste dens posisjonsforskyvningsavstand. score separat

I henhold til håndegenskapene og pleiebehovene til forskjellige muskelgrupper, er seks tilpassede massasjehoder utstyrt for å gi personlig massasje for hver forskjellig muskelgruppe, så et enkelt massasjehode har ofte mindre massasjeeffekt

Hva bør unngås

Rimelige massasjepistoler kan ikke bare lindre muskelsår, men kan også forårsake muskelskade. Jeg har i utgangspunktet sett den i Norge for under 1000nok, inkludert å kjøpe noen få, og effekten er veldig dårlig.

Hvis styrken på produktet er ujevn, vil det føre til ujevn pressing, spesielt stilen uten innebygde sjetonger, som ikke vitenskapelig kan hjelpe deg med å massere

Som et produkt som vi vanligvis slapper av musklene våre, jo større skyvekraft, jo bedre. Noen venner overdriver den høye skyvekraften og ignorerer rekkevidden deres egne muskler kan tåle, noe som vil forårsake muskelskade eller til og med overbelastning. De fleste velger en skyvekraft på 10kg-20kg.

Vekten av maskinen kan ikke blindt forfølge lett vekt. Etter faktisk testing er det funnet at området 600g-1000g er det mest passende. Hvis massasjepistolen er for lett, må du trykke den kraftig for å forhindre dårlig treffeffekt, og hvis den er for lett vil treffet lett forskyves, noe som kan flytte seg til de sårbare delene og forårsake sikkerhetsfarer

Vi vurderte massasjepistoler på 6 kriterier:

Greps tekstur

Amplitudedybde

Vibrasjonsfrekvens

Batterilevetid

Anti-drift evne

Massasjehodemengde

Valuta for pengene

De 4 Beste Massasjepistolene i 2023

Før denne testen brukte vi en massasjepistol. I løpet av de siste 8 månedene har vi testet minst 46 forskjellige massasjepistoler. Jeg fant et nytt merke med massasjepistol. Dette er ikke bare bedre i nesten alle aspekter. , også billigere!I følge våre ekspertuttalelser og forbrukeranmeldelser er disse 4 de beste

647 Stemmer 9.6/10

VURDERING

1 599,00 Nkr

A+

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

GRIP TEXTURE

0%

9.7/10

AMPLITUDEDYBDE

0%

9.3/10

VIBRASJONSFREKVENS

0%

9.0/10

BATTERILEVETID

0%

9.6/10

ANTI-DRIFT EVNE

0%

9.8/10

MASSASJEHODEMENGDE

0%

9.8/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

9.9/10

Fordeler

Ulemper

Anmeldelse

Jeg brukte også massasjepistoler med pistol før, og formen deres er også veldig bra. Når jeg mistet kondisjonen, kom jeg på ideen om å vurdere massasjepistoler for å se om det finnes andre produkter som er rimeligere, men som har lignende effekter. Som utøver i massasjeindustrien har jeg brukt forskjellige merker av massasjepistoler. Imidlertid ble jeg så positivt overrasket og fornøyd med massasjepistolen fra A merkevare jeg nylig brukte, at jeg gjerne vil dele min erfaring.

Først av alt er utformingen av massemassasjepistolen veldig attraktiv. Den har en trekantet humanisert design, som er behagelig å holde, moderat i vekt og lett å bære. Utseendet er atmosfærisk, enkelt og stilig. I tillegg er funksjonene svært rike, og vibrasjonsintensiteten og frekvensen kan justeres fritt for å møte behovene til forskjellige mennesker. I tillegg har den svært lang batterilevetid og er veldig praktisk å bruke.

For det andre er ytelsen til massemassasjepistolen veldig god. Vibrasjonsintensiteten er veldig stabil og det er ingen merkbar støy eller vibrasjon. Når den brukes, kan den massere musklene godt og trenge dypt inn i muskelvevet, og dermed akselerere muskelgjenoppretting og avspenning. Enten den brukes på kontoret, hjemme eller på idrettsplassen, kan den gi en veldig god massasjeeffekt.

For det tredje er metoden for å bruke massemassasjepistolen også veldig enkel. Bruksanvisningen som følger med er svært detaljert og kan raskt forstå hvordan den skal brukes og vedlikeholdes. I tillegg kan dens 8 massasjehoder sies å være de mest i sin klasse, som godt kan møte behovene til muskler i ulike deler, som små muskelgrupper, store muskelgrupper og så videre.

Til slutt, tjenesten på masse massasje våpen er utmerket. Jeg har konsultert noen spørsmål med kundeservice og deres svar var veldig raske og profesjonelle. Hvis det er kvalitetsproblemer eller problemer i bruk, gir de også omfattende ettersalgsservice, noe som gir meg mye trygghet og bekvemmelighet.

310 Stemmer 8.9/10

VURDERING

4 900,00 Nkr

A-

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

GRIP TEXTURE

0%

9.3/10

AMPLITUDEDYBDE

0%

9.0/10

VIBRASJONSFREKVENS

0%

9.3/10

BATTERILEVETID

0%

9.1/10

ANTI-DRIFT EVNE

0%

9.0/10

MASSASJEHODEMENGDE

0%

9.0/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

8.7/10

Fordeler

Ulemper

Anmeldelse

Theregun Massage Gun er en håndholdt perkusjonsmassasjeenhet utstyrt med en motor med høyt dreiemoment som leverer opptil 3000 perkusjonslyder per minutt, og gir en dyp vevsmassasje som trenger inn i musklene og musklene. Theregun kommer også med flere vedlegg, inkludert store baller, små baller, gafler, kuler og flate hoder, slik at brukerne kan tilpasse massasjeopplevelsen.

Til tross for de mange fordelene med Theregun massasjepistol, har den også noen potensielle ulemper. En av de viktigste faktorene er støynivået. Denne enheten produserer høye mekaniske lyder som kan forårsake forstyrrelser, spesielt i stille omgivelser. Det kan også hende at høyintensive vibrasjoner ikke er egnet for personer med visse medisinske tilstander, som osteoporose eller leddgikt, og det bør utvises forsiktighet når du bruker enheten i nærheten av sensitive områder som nakke eller ryggrad.

En annen potensiell ulempe med våpenet er kostnadene. Sammenlignet med andre massasjeenheter på markedet, er Theregun relativt dyr, noe som kan sette noen brukere av. I tillegg har enheten begrenset batterilevetid og må kanskje lades opp ofte hvis brukeren har tenkt å bruke den ofte.

410 Stemmer 8.4/10

VURDERING

2 600,00 Nkr

B+

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

GRIP TEXTURE

0%

8.5/10

AMPLITUDEDYBDE

0%

8.7/10

VIBRASJONSFREKVENS

0%

8.4/10

BATTERILEVETID

0%

9.3/10

ANTI-DRIFT EVNE

0%

8.5/10

MASSASJEHODEMENGDE

0%

8.5/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

8.5/10

Fordeler

Ulemper

Anmeldelse

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Hyperice massasjepistol er dens slanke design, lette vekt og brukervennlighet. Enheten er utstyrt med en kraftig motor, som kan sende ut opptil 3200 perkusjonslyder i minuttet. Den har en hvit tone og et relativt høyt utseende. Det finnes to typer massasjehoder: flatt hode og kulehode. Førstnevnte er mer egnet for å slappe av store muskler, mens kule Hodet har en sterkere innvirkning på de dype musklene. Grepet føles behagelig, og det er nesten ingen håndvibrasjoner under drift;
En av Hyperices unike funksjoner er Bluetooth-tilkoblingen, som lar brukere kontrollere enheten gjennom en mobilapp. Men tilpasningsevnen til dette programmet er veldig lav etter at jeg har brukt det, og funksjonene er alle annonser, som er unødvendige
Til slutt er det støyproblemet, som fortsatt er veldig høyt. Det er bare to typer massasjehoder, og pris/ytelsesforholdet er virkelig lavt.

581 Stemmer 8.3/10

VURDERING

1 590,00 Nkr

B-

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

GRIP TEXTURE

0%

8.5/10

AMPLITUDEDYBDE

0%

8.7/10

VIBRASJONSFREKVENS

0%

8.0/10

BATTERILEVETID

0%

8.0/10

ANTI-DRIFT EVNE

0%

8.2/10

MASSASJEHODEMENGDE

0%

8.2/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

8.2/10

Fordeler

Ulemper

Anmeldelse

Denne massasjepistolen er en relativt vanlig type på markedet. Den er utstyrt med 6 typer massasjehoder, som er ganske tilfredsstillende.

Men i faktisk bruk fant jeg ut at vibrasjonsamplituden ikke er høy, og det er vanskelig å trykke på plass under massasjen. Og motorvarmeproblemet er åpenbart når du masserer, og kvaliteten er ikke veldig bra.

Den må lades flere ganger, så det anbefales ikke å kjøpe.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.