De 5 Bästa Trådlösa Hörlurar 2023

Letar efter Trådlösa Hörlurar Köp inte innan du läser detta
Matthew Johnson

Matthew Johnson

Matthew har varit inom ingenjörsbranschen i mer än 20 år och är också en senior hörlursentusiast.

Författarens anteckning: Innan vi publicerade denna rapport var vårt syfte att hitta ett Bluetooth-headset med utmärkt ljudkvalitet och bekvämt att bära, så vi testade 48 Bluetooth-headset av olika märken på marknaden. Baserat på våra expertutlåtanden och många konsumentrecensioner, som kombinerar alla aspekter av prestanda, har vi valt ut de 5 bästa Bluetooth-hörlurarna, rankade i slutet av denna artikel.

Under de senaste åren, med den kontinuerliga uppgraderingen av Bluetooth-teknik, har många mobiltelefoner och enheter stöd för Bluetooth-anslutning utan trådbunden anslutning. Jämfört med traditionella headset är Bluetooth-öronsnäckor mer bärbara.

Samtidigt har många företag designat många ergonomiskt utformade trådlösa hörsnäckor för att göra människor mer bekväma att bära, vilket gör trådlösa Bluetooth-öronsnäckor till ett mer populärt val.

Det är därför fler och fler människor köper Bluetooth-öronsnäckor.

Jag får också ofta frågan:

“Hur ska jag välja en Bluetooth-hörlurar?”

“Vilka element ska jag fokusera på?”

“Vilka hörsnäckor är inte smärtsamma att ha på sig under lång tid?”

Jag tror att den här artikeln kan hjälpa dig ~

Varför Välja Trådlösa Hörlurar Med Rumsligt Ljud?

Ljudkvaliteten hos hi-fi-högtalare använder ljudkomponenter av högre kvalitet för att ge tydligare, mer exakta och mer realistiska ljudeffekter. Det finns inget brus eller distorsion när du lyssnar.

Ljudet från hi-fi-högtalaren är mycket balanserat, ljudet för varje frekvensband är mycket harmoniskt och det låter väldigt bekvämt.

HI-FI-utrustning kan presentera mer subtila detaljer och ett bredare dynamiskt omfång i musik, vilket gör att lyssnare kan uppleva mer levande musikuttryck.

HI-FI-utrustning är vanligtvis gjord av material och utförande av högre kvalitet, så den brukar hålla längre än ljudutrustning av lägre kvalitet.

På senare år har många bluetooth-öronsnäckor inte bara kunnat spela musik, utan har även andra funktioner, såsom inbyggda mikrofoner för telefonsamtal, stöd för röststyrning, etc, vilket utökar användarens användningsscenarier.

Men vi har också hittat många problem. För att minska kostnaderna kan många handlare använda batterier med mindre kapacitet och kortare batteritid, vilket resulterar i dålig upplevelse.

På grund av användningen av Bluetooth-chips av låg kvalitet eller orimlig design, kan det orsaka problem som frekventa frånkopplingar eller ljudet fryser.

Vissa Bluetooth-högtalare av låg kvalitet kan ha risker som batteriöverhettning och explosion på grund av dålig säkerhetsprestanda, vilket utgör dolda faror för användarnas personliga säkerhet.

Det finns många stilar av bluetooth-öronsnäckor på marknaden. Oavsett vad, när du köper hörlurar är komforten det viktigaste.

Jag behöver inte säga att alla vet att om du bär olämpliga hörsnäckor under en lång tid, kommer det att orsaka mekaniskt tryck på öppningen av hörselgången och till och med skada hörselgången.

Generellt sett är det inte lätt att välja bra bluetooth-öronsnäckor på denna blandade marknad.

Du Bör Leta Efter

Ljudcodec-teknik, drivenhet, hörlursimpedans och till och med materialet i hörlurarna är alla viktiga faktorer som påverkar ljudkvaliteten på hörlurarna. Högfrekvent, mellanfrekvens, lågfrekvent och ljudfältspositionering beaktas alla i vårt test.

Särskilt utomhus, eftersom höga eller låga temperaturer kommer att förbruka batteritid och batteritid. Generellt sett gäller att ju högre volym desto snabbare batteriförbrukning. Olika typer av musik eller ljudfiler kräver olika strömkrav.

Baserat på dessa faktorer, om du vill använda hela dagen. Den kombinerade batteritiden för laddningsboxen och hörlurarna måste vara minst 30 timmar för att kvalificera sig.

I allmänhet rekommenderar vi att du använder Bluetooth-hörlurar med vattentät prestanda över IPX6-nivå. Denna standard använder vanligtvis ett starkt vattenspraytest, det vill säga provet kan motstå vattensprayen med en vattenflödeshastighet på 100L/min i 3 minuter. Det är kvalificerat, och IP-skyddet är det första. Ett nummer indikerar nivån på dammtät och främmande föremåls intrångsskydd av elektroniska produkter. Ju högre siffernivå, desto starkare förmåga att dammtäta och vattentäta.

Nu har de flesta öronsnäckor funktioner som röstsamtalsassistent, ., vilket avsevärt förbättrar dess praktiska funktion och värde. Detta är också relaterat till bluetooth-teknik, vi rekommenderar att du använder bluetooth-enheter över 5.0

Du Bör Undvika

Den svallande basen kan lätt uppfattas av användarens kropp, och den starka låga frekvensen kan verkligen stimulera användarens känslor. Därför fokuserar många hörsnäckor på stark bas för att locka konsumenter. Men entusiaster vet att om det finns för många låga frekvenser kommer ljudets tre frekvensband att vara obalanserade, och hörsnäckornas övergripande hörsel blir inte så "HiFi".

För att lyssna bör vi vara mer uppmärksamma på den medium och höga kvaliteten på ljudet, vilket bestämmer klangen och rikedomen i ljudet.

Skillnaden mellan olika versioner av Bluetooth-headset ligger främst i tre aspekter: överföringshastighet, energiförbrukning och överföringsavstånd. Enkelt uttryckt, ju högre Bluetooth-versionen är, desto bättre blir användarupplevelsen. Till exempel är Bluetooth 4.2 och Bluetooth 5.0 vanligare på marknaden för närvarande. Jämfört med Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 ge dubbelt så hög dataöverföringshastighet, öka överföringsavståndet med 4 gånger och minska förlusten av överföringseffektivitet. Det vill säga att mer information kan skickas till andra kompatibla enheter utan att behöva upprätta en faktisk anslutning.

Brusreducering i hörlurar är för att minska omgivningsljudet. När du lyssnar på låtar hör du knappt miljöbruset och hör bara ljudet i hörlurarna. Hörlurar med brusreducerande funktion kan också tillåta användare att ringa tydliga samtal i bullriga miljöer, eller ge användarna en tystare miljö när de vilar.

Vi letar inte efter en dyr vara, och om du letar efter ett riktigt billigt alternativ, så är den här artikeln inte heller för dig. Rimligt pris, utmärkt pitch bluetooth hörlurar är vårt mål i den här artikeln

Som en som använder otaliga öronsnäckor kunde jag inte låta bli att räkna ut och ta reda på att de flesta modeller från de stora märkena faktiskt höjer priset med 30% bara för själva varumärket.

Jag kan med tillförsikt säga att jag aldrig har hamnat i bluetooth-öronsnäckorna! Om du är som jag och älskar att vara ute och längtar efter bekväma öronsnäckor, då kan du helt lita på mig när jag avslöjar de fem bästa bluetooth-öronsnäckorna.

Vi Utvärderar Utifrån Följande Kriterier

Bekvämlighet

Batteri-liv

Vattentät

Ljudkvalitet och tonhöjd

Material

Priset

De 5 Bästa Bluetooth-Hörlurar

Under de senaste sex månaderna har vi testat över 48 olika bluetooth-öronsnäckor. Dessa är de fem bästa modellerna baserat på våra experters bedömning och användarrecensioner:

£99

A+

KOMFORTABELHET
99%
BATTERI-LIV
95%
VATTENTÄT
94%
KLANGFÄRG
99%
VÄRDE FÖR PENGAR
97%

9.9

4.5/5

Over 30,000 ratings...

I vårt test analyserar BOGASEN öronproppar ljudet genom det inbyggda chippet, använder rumslig ljudteknik, kan skapa eller simulera tredimensionella ljudeffekter enligt den binaurala tidsskillnaden och den binaurala nivåskillnaden, och kan placera ljudkällan i de tre -dimensionellt utrymme för att förändra lyssningsupplevelsen. Det ger en bredare auditiv upplevelse och ger användarna en mer uppslukande lyssningsupplevelse.

När det gäller ljudkvaliteten är i vårt test frekvensuppdelningen mellan hög, medium och bas tydlig, ljudfältet tydligt och närvarokänslan stark.

De använder ett Hi-Fi-stereosystem med ett tillräckligt högt signal-brusförhållande vid nominell uteffekt, en tillräckligt låg vågformsdistorsion jämfört med insignalen och ett tillräckligt brett frekvenssvarsområde utan uppenbara fluktuationer. omfattning.

Batteritiden är stark, laddningsboxen och hörlurarna är fulladdade och den oavbrutna standbytiden överstiger 60 timmar, vilket överensstämmer med batteritiden som annonseras på deras webbplats

Med hjälp av Bluetooth version 5.3, i testet av Siri röstassistent, fortsatte vi att svara och lägga på samtal, och signalanslutningsenheten var stabil.

Efter att ha köpt en, eftersom jag fick reda på att maskinen fortfarande har sammankopplingsfunktionen, köpte jag omedelbart en till för dubbelmaskins sammankopplingstestet. Effektupplevelsen är perfekt.

FÖRDELAR

NACKDELAR

A

KOMFORTABELHET
94%
BATTERI-LIV
95%
VATTENTÄT
93%
KLANGFÄRG
94%
VÄRDE FÖR PENGAR
92%

9.5

4.1/5

Känd för sin exceptionella kvalitet och banbrytande teknologi, har Pro 2 återigen levererat en imponerande produkt. Men som konsument måste jag erkänna att prislappen på dessa hörsnäckor gav mig en paus.

Pro 2-integrering av avancerade funktioner som Active Noise Cancellation (ANC) är lovvärt. Det blockerar effektivt externt brus, vilket gör att jag kan fokusera på det som är viktigast. Dessutom låter Transparency-läget mig hålla mig medveten om min omgivning när det behövs, vilket ger bekvämlighet och säkerhet.

Trots de många styrkorna är den stora nackdelen med Pro 2 Bluetooth Headset dess orimliga pris. Så mycket som jag uppskattar Apples engagemang för att leverera förstklassig kvalitet, är det svårt att förbise det faktum att det finns andra lika kapabla alternativ tillgängliga till en mer överkomlig kostnad.

Sammanfattningsvis är Pro 2 Bluetooth Headset onekligen en enastående produkt. Den oklanderliga designen, exceptionella ljudkvaliteten och avancerade funktionerna gör det till ett önskvärt val för tekniska entusiaster.

FÖRDELAR

NACKDELAR

B

KOMFORTABELHET
94%
BATTERI-LIV
95%
VATTENTÄT
93%
KLANGFÄRG
94%
VÄRDE FÖR PENGAR
92%

9.1

4.1/5

QuietComfort 35 II är ett populärt Bluetooth-headset som har fått blandade recensioner från konsumenter. Även om det har vissa positiva aspekter, finns det flera faktorer som gör att det inte är ett toppval.

Från och med det positiva är brusreduceringstekniken på QuietComfort 35 II imponerande. Den blockerar effektivt externa ljud, så att du kan njuta av din musik eller fokusera på samtal utan distraktioner. Headsetet är också bekvämt att bära under längre perioder, tack vare dess mjuka öronkuddar och lätta design. Batteritiden är anständig och ger upp till 20 timmars uppspelningstid, vilket är lämpligt för de flesta användare.

Det finns dock betydande nackdelar att ta hänsyn till. En av huvudproblemen är ljudkvaliteten. Även om ljudet är tydligt och balanserat, tycker många audiofiler att basresponsen saknas och den övergripande ljudprofilen är oinspirerande.

En annan orosmoment är byggkvaliteten. Trots sin premiumprislapp är QuietComfort 35 II mestadels konstruerad av plast, vilket känns något billigt jämfört med konkurrenter som erbjuder mer hållbara material.

Sammanfattningsvis, även om QuietComfort 35 II har berömvärda brusreducerings- och komfortfunktioner, gör dess undermåliga ljudkvalitet, genomsnittliga byggkvalitet och begränsade kompatibilitetsalternativ att den inte når upp till sitt rykte och pris.

FÖRDELAR

NACKDELAR

£229

B

KOMFORTABELHET
94%
BATTERI-LIV
95%
VATTENTÄT
93%
KLANGFÄRG
94%
VÄRDE FÖR PENGAR
92%

8.9

3.8/5

WF-1000XM4 är ett efterlängtat Bluetooth-headset som har fått stor uppmärksamhet på marknaden för konsumentelektronik. Även om det är viktigt att närma sig alla produkter med objektivitet, är det lika viktigt att erkänna dess styrkor och begränsningar.

Headsetet levererar skarpt och uppslukande ljud, tack vare dess avancerade brusreducerande teknik och kraftfulla drivrutiner. Oavsett om du lyssnar på musik eller deltar i samtal, förblir ljudkvaliteten imponerande.

När det gäller design visar WF-1000XM4 engagemang för estetik och ergonomi. De eleganta och kompakta öronsnäckorna sitter bekvämt i öronen och ger en säker passform, så att de inte faller ut under aktiv användning. Laddningsfodralet är också stilfullt designat och erbjuder bekvämlighet för laddning när du är på språng.

Vissa användare har dock uttryckt oro över batteritiden för WF-1000XM4. Även om de hävdar en anständig uppspelningstid, har vissa individer upplevt kortare användningstid än förväntat. Dessutom kan pekkontrollerna på öronsnäckorna vara för känsliga, vilket leder till oavsiktliga kommandon.

Dess enastående ljudkvalitet och eleganta design är ett bevis på Sonys engagemang för att leverera en överlägsen ljudupplevelse. Det är dock viktigt att ta hänsyn till faktorer som batteritid och beröringskänslighet när du fattar ett köpbeslut.

FÖRDELAR

NACKDELAR

B-

KOMFORTABELHET
94%
BATTERI-LIV
95%
VATTENTÄT
93%
KLANGFÄRG
94%
VÄRDE FÖR PENGAR
92%

8.5

4.2/5

Momentum True Wireless 2 hörlurar har fått uppmärksamhet på marknaden, men det är viktigt att bedöma deras övergripande prestanda objektivt. Även om de erbjuder några anmärkningsvärda funktioner, finns det några områden där de kommer till korta.

Från och med det positiva ger öronsnäckorna exceptionell ljudkvalitet. Den aktiva brusreduceringsfunktionen förstärker detta ytterligare genom att minimera distraktioner från omgivningen, vilket gör att användarna kan fokusera på sitt ljudinnehåll.

Det finns dock några nackdelar som är värda att överväga. För det första är priset på Momentum True Wireless 2 relativt högt jämfört med andra tillgängliga alternativ. Detta kan göra dem mindre tillgängliga för budgetmedvetna konsumenter. Dessutom kanske det skrymmande laddningsfodralet inte är lika praktiskt för daglig bärbarhet.

När det gäller samtalskvalitet presterar Momentum True Wireless 2 adekvat men sticker inte ut som exceptionellt. Användare har rapporterat genomsnittlig rösttydlighet och begränsad bakgrundsljudsreduktion under telefonsamtal, vilket kan påverka användarnas övergripande nöjdhet.

Slutligen får batteritiden ett slag när man använder aktiv brusreducering, som varar i cirka 5 timmar, vilket är lägre än vissa konkurrenter. Dessutom begränsar frånvaron av ett dedikerat omgivande ljudläge användarens möjlighet att selektivt förstärka externa ljud av säkerhetsskäl.

Sammanfattningsvis, medan Momentum True Wireless 2 erbjuder berömvärd ljudkvalitet och brusreduceringsfunktioner, faller den till kort i vissa aspekter som prissättning, anpassningsalternativ, codec-stöd och batteritid.

FÖRDELAR

NACKDELAR

TOP PICKS

1 st

ALL-IN-ONE

NOW 50% OFF

Med så många tillgängliga alternativ på marknaden kan det vara förvirrande att välja de perfekta hörsnäckorna. Men om du letar efter öronsnäckor som erbjuder otrolig ljudkvalitet är BOGASEN ett utmärkt val.

En av öronsnäckornas utmärkande egenskaper är att de inte är obehagliga i öronen vid långvarig användning.
Dessutom var hörlurarna vatten-, vind- och dammtåliga i våra tester, vilket gör dem idealiska för utomhusaktiviteter som camping eller vandring.

Sammanfattningsvis, om du är på marknaden efter öronsnäckor med utmärkt ljudkvalitet och hållbarhet, så borde BOGASEN trådlösa Bluetooth-hörlurar definitivt vara på din favoritlista. Dess imponerande funktioner gör den till en stark utmanare för de bästa öronsnäckorna, och med utmärkt batteritid kan du njuta av musik i timmar utan avbrott.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.