Top 5 Beste Smartwatch 2024

Wat is dé Beste Smartwatch?
David Jones

David Jones

David is instrument ingenieur en heeft een passie voor het gebruik van allerlei soorten elektronica. Hij is een expert op dit gebied.

Opmerking van de auteur: Voordat we dit rapport uitbrachten, hebben we 2 maanden besteed aan het uitgebreid analyseren van verschillende merken slimme horloges die populair zijn op de markt. We selecteerden 21 producten met de hoogste beoordelingen. Volgens de mening van experts en de evaluatie van consumenten zijn wij De vijf beste smartwatches zijn uitgekozen. De rangschikking wordt aan het einde van het artikel weergegeven.

Met de ontwikkeling van de samenleving heeft smartwatch, als een nieuw type draagbaar apparaat, veel functies die traditionele horloges niet hebben. Het is niet alleen een keuze aan accessoires, maar kan ook voldoen aan de behoeften van mensen aan gezondheid, gemak en diversificatie.

Dit is waarom smartwatches steeds populairder worden

Ik krijg ook vaak de vraag:

Hoe moet ik een smartwatch kiezen?

Op welke elementen moet ik me concentreren?

“Is het de moeite waard om te kopen?”

Ik denk dat dit artikel je kan helpen.

Waarom Kiezen Voor Een Horloge Met Nauwkeurige Detectie?

Over het algemeen is de detectiefunctie van geavanceerde slimme horloges relatief nauwkeurig. Het kan de hartslag, bloeddruk, slaapkwaliteit en andere gezondheidsindicatoren van de gebruiker in realtime detecteren via ingebouwde sensoren, en de gegevens uploaden naar de ondersteunende app voor analyse en opname.

Op basis van de gezondheidsgegevens van de gebruiker kunnen slimme horloges gericht gezondheidsadvies geven, zoals een redelijk dieet, matige lichaamsbeweging, enz., om gebruikers te helpen hun gezondheid beter te beheren.

Nauwkeurige high-end smartwatches kunnen gebruikers ook waarschuwen voor mogelijke afwijkingen, zoals een te hoge hartslag, lage bloeddruk, enz., en gebruikers er onmiddellijk aan herinneren om op te letten en overeenkomstige maatregelen te nemen.

Gebruikers kunnen op elk moment hun gezondheidsstatus controleren en gezondheidsveranderingen volgen, wat handig is voor het beheren van hun eigen gezondheidsgegevens. Help gebruikers hun eigen gezondheidsstatus volledig te begrijpen, maar verbeter ook de aandacht van gebruikers voor gezondheid en promoot gebruikers om een gezonde levensstijl te vormen.

Met de voortdurende verbetering van hardwaretechnologieën zoals processors, sensoren en geheugen, hebben moderne smartwatches krachtigere reken- en opslagmogelijkheden en kunnen ze meer soorten sensoren ondersteunen. Smartwatches zijn steeds beter in staat om een betere gebruikerservaring te bieden door een verbeterd softwareontwerp en gebruikersinterface. Zo kunnen augmented reality (AR)-technologie en functies voor spraakbesturing het voor gebruikers gemakkelijker maken om met het horloge te communiceren.

Maar we vonden ook veel problemen in de test.

Om de kosten te drukken, gebruiken veel handelaren batterijen met een kleinere capaciteit en een kortere levensduur van de batterij. Aangezien het gebruik van slimme horloges verschillende toepassingen en sensoren nodig heeft om gebruikersactiviteit, hartslag, slaap en andere informatie te controleren, is de levensduur van de batterij meestal korter dan die van gewone horloges. frequent opladen is vereist bij gebruik met hoge frequentie. leiden tot een slechte ervaring.

Slimme horloges kunnen persoonlijke gevoelige informatie opslaan, zoals gezondheidsgegevens, locatie-informatie, enz., en als ze niet goed worden beschermd, bestaat het risico dat ze worden gehackt of gelekt.

Over het algemeen is het in deze gemengde markt niet eenvoudig om een goed smartwatch te kiezen.

Je Zou Moeten Zoeken Naar

Verschillende slimme horloges hebben verschillende functies, zoals hartslagmeting, stappenteller, bellen via Bluetooth, betalingsfunctie enzovoort. U moet de functie kiezen die bij u past op basis van uw behoeften.

De schermgrootte en het weergave-effect van het slimme horloge zijn ook zeer belangrijke factoren. Hoe groter het scherm, hoe meer informatie u kunt zien, en het goede weergave-effect zorgt voor de duidelijkheid en leesbaarheid van de informatie.

Over het algemeen heeft de batterijduur van een smartwatch invloed op de gebruikstijd. U moet een horloge kiezen met een lange batterijduur, zodat u het aantal oplaadbeurten kunt verminderen.

De smartwatch moet verbonden zijn met de mobiele telefoon, dus u moet controleren of de smartwatch compatibel is met uw mobiele telefoonsysteem.

Je Zou Moeten Vermijden

Ik denk dat een smartwatch die Bluetooth-oproepen kan ondersteunen, echt de deur uit kan zonder mobiele telefoon. Geloof me, een horloge dat bellen via Bluetooth ondersteunt, kan de draagbaarheid van je leven enorm verbeteren.

Als u een smartwatch met sterke waterdichte prestaties koopt, kunt u deze vrij in het water of in een vochtige omgeving gebruiken.

De gezondheidsdetectiefunctie van slimme horloges vereist meestal het gebruik van meerdere sensoren, zoals hartslagsensoren en versnellingsmeters. Als een smartwatch sensoren van een hoger niveau gebruikt en meer sensoren heeft, zijn de gezondheidsbewakingsfuncties doorgaans nauwkeuriger.

In vergelijking met traditionele horloges is de prijs van smartwatches over het algemeen hoger en zijn er grote verschillen in functies en merken. Ons rapport laat je niet de goedkoopste of duurste optie kiezen, maar je moet je eigen budget samenstellen.

Als iemand die talloze smartwatches gebruikt, kon ik het niet laten om de wiskunde uit te voeren en ontdekte dat de meeste modellen van de grote merken de prijs met 30% verhogen, alleen al voor de merknaam zelf.

In onze test heb ik meerdere dimensies overwogen, maar als ik er de belangrijkste aandoening uit wil pikken, denk ik dat het “gezondheidsmonitoring” is.

Moderne mensen besteden steeds meer aandacht aan hun gezondheidstoestand, dus de gezondheidsbewakingsfunctie van slimme horloges is een zeer belangrijke functie geworden. In combinatie met de geleidelijke toename van het aantal mensen met chronische ziekten, kunnen slimme horloges de fysieke conditie van de gebruiker bewaken door middel van sensoren zoals bloeddruk en bloedzuurstof, en gebruikers helpen bij vroege detectie en preventie.

We Evalueren Op Basis Van De Volgende Criteria

Nauwkeurigheid van gezondheidscontroles

Batterij capaciteit

Schermresolutie

Bluetooth-oproepstabiliteit

Compatibel in sportmodus

Veelzijdigheid

Waterdichte en stofdichte prestaties

Uiterlijk ontwerp

De 5 Beste Smartwatches

De afgelopen twee maanden hebben we meer dan 21 verschillende smartwatches getest. Dit zijn de top 5 modellen op basis van de beoordeling van onze experts en gebruikersrecensies:

€109

A+

SCHERMRESOLUTIE
99%
GESCHIKT IN SPORTMODUS
95%
WATERBESTENDIG
94%
BATTERIJ CAPACITEIT
99%
WAARDE VOOR GELD
97%

9.9

4.5/5

Meer dan 30.000 beoordelingen...

Waarom kiezen voor een LUXO slim horloge?

Tijdens onze tests vroegen we testers naar hun algehele ervaring. Het blijkt dat de LUXO, met zijn uitzonderlijke eigenschappen en handige gebruikersinterface, duidelijk de favoriet is. Het presteert beter dan andere apparaten, met uitzonderlijk gedetailleerde en nauwkeurige gezondheidsmonitoring, een lange batterijduur en honderden aanpasbare wijzerplaten.

Functie: Dit geteste model maakt optimaal gebruik van het volledige scala aan mogelijkheden van moderne smartwatches, met de mogelijkheid om in realtime oproep- of app-meldingen te ontvangen en herinneringen in te stellen. Bovendien maken op het lichaam passende smartwatches een bijzonder grondige lichaamsmonitoring mogelijk. Meet 24/7 bloedwaarden en bewaak de hartslag. Het is vermeldenswaard dat LUXO onafhankelijk een MAI-gezondheidsbeoordelingssysteem heeft ontwikkeld, dat onze dagelijkse gegevens door middel van AI-herkenning kan omzetten in meer intuïtieve waarden. De individuele waarden werden gecontroleerd door onze experts en LUXO kon ze met uitzonderlijke nauwkeurigheid scoren. Een andere nuttige functie is de slaapregistratie, die de verschillende slaapfasen nauwkeurig registreert om uw slaap te optimaliseren en u rustiger te maken. Kan muziek op mobiele telefoons bedienen en op afstand foto's maken.

Andere functies: de hele dag bloedzuurstofmonitoring, meting met één toets van meerdere sets waarden, weerapplicatie, WhatsApp, wekker, stopwatch, zaklamp, stemassistent, mobiele telefoonzoeker (trillingen op afstand of beltoon).

Fitness Tracker: Luxo heeft meer dan 100 sportmodi ingebouwd, zoals hardlopen, springen en fietsen, ondersteunt automatische herkenning van reguliere sportmodi en kan ook helpen bij het evalueren van de dagelijkse trainingsomstandigheden. De applicatie kan worden gebruikt om statistieken voor verschillende sporten te maken.

Scherm: Het apparaat heeft een bijzonder hoge resolutie die duidelijk beter presteert dan de concurrentie, waardoor een uitstekende positionering in de gebruikersinterface mogelijk is. Wordt geleverd met meer dan 200 wijzerplaten om uit te kiezen, maar u kunt hem ook zelf aanpassen

Batterij: Zelfs bij intensief gebruik lieten tests uitzonderlijk lange looptijden zien. De accu heeft niet alleen een bijzonder hoge opslagcapaciteit, hij laadt ook verrassend snel op. Onder de ingebouwde laadkabel duurt het gemiddeld nog geen 50 minuten voordat de drie machines volledig zijn opgeladen.

Belofte: Luxo heeft duidelijk vertrouwen in zijn product. Daarom adverteert hij heel openlijk met een geld-terug-garantie. Uiteraard hebben wij dit nagevraagd en de gebruikte smartwatch na 29 dagen retour gestuurd. Volledige terugbetaling, geen vragen gesteld drie dagen na ontvangst. Op dit punt geven we een duim omhoog.

PROS

CONS

€449

A

SCHERMRESOLUTIE
94%
GESCHIKT IN SPORTMODUS
95%
WATERBESTENDIG
93%
BATTERIJ CAPACITEIT
94%
WAARDE VOOR GELD
92%

9.5

4.1/5

De Galaxy Watch5 Pro biedt een scala aan functies en functionaliteiten die tegemoet komen aan de behoeften van smartwatch-enthousiastelingen. Na zorgvuldige analyse zijn er echter bepaalde aspecten van dit apparaat die mogelijk niet aan ieders verwachtingen voldoen.

Beginnend met het ontwerp, heeft de Galaxy Watch5 Pro een gestroomlijnde en stijlvolle uitstraling, waardoor hij bij elke kleding past. Sommige gebruikers vinden het horloge echter een beetje lomp en zwaar, wat het comfort op de lange termijn bij langdurig dragen kan aantasten.

Qua prestaties blinkt de Galaxy Watch5 Pro uit met zijn krachtige processor, waardoor soepele navigatie en snelle app-lanceringen mogelijk zijn. Desalniettemin hebben sommige gebruikers af en toe vertraging en kleine softwareproblemen gemeld, wat soms frustrerend kan zijn.

Een van de opvallende kenmerken van de Galaxy Watch5 Pro zijn de uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van gezondheid en fitness. Met een reeks sensoren, waaronder hartslagmeting en slaapregistratie, biedt het waardevolle inzichten in iemands welzijn.

Aan de andere kant lijkt de levensduur van de batterij een punt van zorg te zijn, waarbij sommige gebruikers hun teleurstelling uiten over het uithoudingsvermogen van het apparaat. Hoewel hij een dag van matig gebruik kan doorstaan, kan het bij intensief gebruik of langdurige buitenactiviteiten nodig zijn om hem regelmatig op te laden.

PROS

CONS

€289

B

SCHERMRESOLUTIE
94%
GESCHIKT IN SPORTMODUS
95%
WATERBESTENDIG
93%
BATTERIJ CAPACITEIT
94%
WAARDE VOOR GELD
92%

9.1

4.1/5

De Watch SE is een prijzenswaardige smartwatch die zeker zijn verdiensten heeft. Het apparaat biedt een levendig scherm met een uitstekende aanraakrespons, waardoor een plezierige gebruikerservaring wordt gecreëerd.

Qua functionaliteit presteert de Watch SE op meerdere fronten. De integratie met het iOS-ecosysteem maakt naadloze connectiviteit met iPhone-apparaten mogelijk, waardoor meldingen, oproepen en berichten moeiteloos kunnen worden gesynchroniseerd. De fitness-trackingmogelijkheden van het horloge zijn ook opmerkelijk, met nauwkeurige metingen van verschillende activiteiten, hartslagmeting en zelfs uitgebreide slaapregistratie.

Er zijn echter een paar gebieden waar de Apple Watch SE tekortschiet in vergelijking met zijn duurdere tegenhangers. Ten eerste heeft de SE, in tegenstelling tot de vlaggenschipmodellen, geen altijd-aan-display, wat onhandig kan zijn voor gebruikers die regelmatig op hun horloge kijken voor informatie. Bovendien kan de afwezigheid van geavanceerde gezondheidsfuncties, zoals monitoring van het zuurstofgehalte in het bloed, diegenen teleurstellen die op zoek zijn naar diepgaande gezondheidsinzichten.

Bovendien kan de levensduur van de batterij soms ontoereikend zijn, waardoor dagelijks opladen noodzakelijk is voor consistent gebruik. Hoewel dit voor de meeste gebruikers misschien geen probleem is, kunnen degenen die de voorkeur geven aan langere perioden tussen oplaadbeurten dit als beperkend ervaren.

PROS

CONS

€329

B

SCHERMRESOLUTIE
94%
GESCHIKT IN SPORTMODUS
95%
WATERBESTENDIG
93%
BATTERIJ CAPACITEIT
94%
WAARDE VOOR GELD
92%

8.9

3.8/5

De Watch 3 Pro is een smartwatch die een scala aan functies biedt, maar mogelijk niet aan de verwachtingen van alle gebruikers voldoet. Vanuit een ontwerpstandpunt heeft het een eersteklas bouwkwaliteit met een roestvrijstalen kast en keramische achterkant, wat een verfijnde en elegante uitstraling uitstraalt.

Qua weergave heeft de Watch 3 Pro een levendig AMOLED-paneel dat scherpe beelden en rijke kleuren biedt.

Een opmerkelijk aspect van deze smartwatch zijn de uitgebreide mogelijkheden voor het volgen van gezondheid en fitness. Het biedt uitgebreide monitoring van hartslag, slaappatronen, stressniveaus en zelfs SpO2-niveaus, waardoor gebruikers waardevolle inzichten kunnen krijgen in hun algehele welzijn. Bovendien maakt de ingebouwde GPS-functie het nauwkeurig volgen van buitenactiviteiten mogelijk.

Er zijn echter enkele nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Ten eerste voldoet de batterijduur van de Huawei Watch 3 Pro mogelijk niet aan de eisen van zware gebruikers, omdat hij regelmatig moet worden opgeladen om optimale prestaties te behouden. Dit kan onhandig zijn voor personen die de voorkeur geven aan een langere duur tussen oplaadbeurten.

Bovendien is de compatibiliteit van het horloge beperkt tot alleen Android-apparaten, wat potentiële klanten die iOS-apparaten gebruiken, kan vervreemden. Het gebrek aan ondersteuning voor apps van derden in vergelijking met andere smartwatches op de markt is ook vermeldenswaard.

PROS

CONS

€219

B-

SCHERMRESOLUTIE
94%
GESCHIKT IN SPORTMODUS
95%
WATERBESTENDIG
93%
BATTERIJ CAPACITEIT
94%
WAARDE VOOR GELD
92%

8.5

4.2/5

De Polar Pacer Pro is een smartwatch die mogelijk niet aan de verwachtingen van alle gebruikers voldoet. Hoewel het een aantal opmerkelijke functies biedt, zijn er bepaalde aspecten die voor potentiële kopers als nadelen kunnen worden beschouwd.

Beginnend met het ontwerp, heeft de Polar Pacer Pro een eenvoudige en ingetogen esthetiek, die aantrekkelijk kan zijn voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer minimalistische look. In vergelijking met andere smartwatches op de markt mist het echter het premium gevoel en de visuele flair die veel gebruikers zoeken in een high-end apparaat.

Qua functionaliteit blinkt de Pacer Pro uit in fitness-trackingmogelijkheden. Het biedt nauwkeurige monitoring van verschillende activiteiten, hartslag en slaappatronen, waardoor gebruikers waardevolle inzichten kunnen krijgen in hun algehele conditie en welzijn. Het horloge biedt ook ingebouwde GPS voor het nauwkeurig volgen van buitentrainingen.

Waar de Polar Pacer Pro echter tekortschiet, zijn de beperkte slimme functies. Het mist het uitgebreide app-ecosysteem van andere smartwatches, wat betekent dat gebruikers beperkte opties hebben om de functionaliteit van het horloge aan te passen en uit te breiden buiten het volgen van fitness. Bovendien is de compatibiliteit ervan voornamelijk gericht op Android-apparaten, waardoor iOS-gebruikers mogelijk een suboptimale ervaring hebben.

Een ander nadeel is de relatief kortere batterijduur in vergelijking met sommige concurrenten. Dit kan onhandig zijn voor gebruikers die de voorkeur geven aan langere perioden tussen oplaadbeurten, vooral tijdens langdurige buitenactiviteiten of reizen.

PROS

CONS

TOP PICKS

1 st

ALLES IN EEN SMARTWATCH

Kortingscode:LJ1ZGZTIENJ4

Smartwatch wordt opgevat als een verlengstuk van uw smartphone, dichter bij uw lichaam, waar het zeer specifieke voordelen uit haalt: tijdens vergaderingen wordt u op de hoogte gebracht van binnenkomende berichten en worden uw lichaamswaarden optimaal in de gaten gehouden.

Niet alle modellen voldoen echter aan deze eisen. Tijdens onze praktijktests vroegen we willekeurig geselecteerde testers naar hun gebruikerservaring. LUXOSMART smartwatch heeft een bijzonder functionele gebruikersinterface en is het populairst gebleken. Het presteert beter dan andere apparaten, met uitzonderlijk gedetailleerde en nauwkeurige gezondheidsmonitoring en een lange batterijduur.

Ik heb geen erg hoge verwachtingen van dit merk zelf, omdat ik het niet ken, dus ik maak me zorgen over zijn after-salesproblemen, maar ik ontdekte dat ze heel openlijk reclame maakten voor zijn geld-terug-garantie. Uiteraard hebben wij dit nagevraagd en na 29 dagen een gebruikte smartwatch teruggestuurd. Zonder problemen de goederen binnen drie dagen ontvangen en het volledige bedrag terugbetaald. Op dit punt geven we het een duim omhoog.

Geloof me, ik ben nog nooit in de val gelopen van het kopen van elektronische producten, je kunt dit slimme horloge met volledig vertrouwen kopen, omdat het alle voordelen biedt die je wilt, ik kan echt geen nadelen vinden om het te beschrijven, en de prijs is eerlijk.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.