De 5 Beste Wireless Earbuds 2023

Looking For A Bluetooth Earbuds Don’t Buy Before Reading This
Matthew Johnson

Matthew Johnson

Matthew is al meer dan 20 jaar actief in de techniek en is ook een ervaren koptelefoonliefhebber.

Opmerking van de auteur: Voordat we dit rapport publiceerden, was het ons doel om een Bluetooth-headset te vinden met een uitstekende geluidskwaliteit en draagcomfort. Daarom hebben we 48 Bluetooth-headsets van verschillende merken op de markt getest. Op basis van onze deskundige mening en talrijke consumentenrecensies, waarbij we elk aspect van prestaties combineren, hebben we de 5 beste Bluetooth-hoofdtelefoons geselecteerd, gerangschikt aan het einde van dit artikel.

In de afgelopen jaren, met de voortdurende upgrade van Bluetooth-technologie, ondersteunen veel mobiele telefoons en apparaten Bluetooth-verbinding zonder bekabelde verbinding. In vergelijking met traditionele headsets zijn Bluetooth-oordopjes draagbaarder.

Tegelijkertijd hebben veel bedrijven veel ergonomisch ontworpen draadloze oordopjes ontworpen om mensen comfortabeler te maken om te dragen, waardoor draadloze Bluetooth-oordopjes een meer populaire keuze zijn.

Daarom kopen steeds meer mensen Bluetooth-oordopjes.

Ik krijg ook vaak de vraag:

“Hoe kies ik een Bluetooth oordopjes?”

“Op welke elementen moet ik me concentreren?”

“Welke oordopjes zijn niet pijnlijk om lange tijd te dragen?”

Ik denk dat dit artikel je kan helpen~

Waarom Kiezen Voor Bluetooth-Oordopjes Met Ruimtelijk Geluid?

De geluidskwaliteit van hifi-luidsprekers maakt gebruik van audiocomponenten van hogere kwaliteit om duidelijkere, nauwkeurigere en realistischere geluidseffecten te bieden. Er is geen ruis of vervorming tijdens het luisteren.

Het geluid van de hifi-luidspreker is zeer gebalanceerd, het geluid van elke frequentieband is zeer harmonieus en het klinkt erg comfortabel.

HI-FI-apparatuur kan meer subtiele details en een breder dynamisch bereik in muziek weergeven, waardoor luisteraars een levendigere muziekexpressie kunnen ervaren.

HI-FI-apparatuur wordt meestal gemaakt van materialen en vakmanschap van hogere kwaliteit, waardoor ze meestal langer meegaan dan audioapparatuur van mindere kwaliteit.

In de afgelopen jaren kunnen veel bluetooth-oordopjes niet alleen muziek afspelen, maar hebben ze ook andere functies, zoals ingebouwde microfoons voor telefoongesprekken, ondersteuning voor spraakbesturing, enz., waardoor de gebruiksscenario’s van de gebruiker worden uitgebreid.

Maar we hebben ook veel problemen gevonden. Om de kosten te drukken, gebruiken veel verkopers batterijen met een kleinere capaciteit en een kortere levensduur van de batterij, wat resulteert in een slechte ervaring.

Vanwege het gebruik van Bluetooth-chips van lage kwaliteit of een onredelijk ontwerp, kan dit problemen veroorzaken, zoals frequente verbroken verbindingen of vastgelopen audio.

Sommige Bluetooth-luidsprekers van lage kwaliteit kunnen risico’s met zich meebrengen, zoals oververhitting en explosie van de batterij als gevolg van slechte veiligheidsprestaties, wat verborgen gevaren voor de persoonlijke veiligheid van gebruikers met zich meebrengt.

Er zijn veel soorten bluetooth-oordopjes op de markt. Wat er ook gebeurt, Bij de aanschaf van een koptelefoon staat draagcomfort voorop.

Ik hoef niet te zeggen dat iedereen weet dat als je lange tijd ongeschikte oordopjes draagt, dit mechanische druk op de opening van de gehoorgang veroorzaakt en zelfs de gehoorgang beschadigt.

In deze gemengde markt is het over het algemeen niet eenvoudig om een goede bluetooth oordopjes te kiezen.

Je Zou Moeten Zoeken Naar

Audiocodectechnologie, aandrijfeenheid, oordopjesimpedantie en zelfs oordopjesmateriaal zijn allemaal belangrijke factoren die de geluidskwaliteit van de oordopjes beïnvloeden. Hoge frequentie, middenfrequentie, lage frequentie en positionering van het geluidsveld komen allemaal aan bod in onze test.

Vooral buitenshuis, omdat hoge of lage temperaturen de levensduur van de batterij en de batterij in gevaar brengen. Over het algemeen geldt: hoe hoger het volume, hoe sneller het batterijverbruik. Verschillende soorten muziek- of audiobestanden vereisen verschillende stroomvereisten.

Op basis van deze factoren, als je de hele dag wilt gebruiken. De gecombineerde levensduur van de batterij van het oplaaddoosje en de oortelefoons moet minimaal 30 uur zijn om in aanmerking te komen.

Over het algemeen raden we aan oordopjes te gebruiken met waterbestendige prestaties boven het IPX6-niveau. Deze norm gebruikt meestal een sterke watersproeitest, dat wil zeggen dat het monster bestand is tegen de waternevel met een waterstroomsnelheid van 100 l/min gedurende 3 minuten. Het is gekwalificeerd en de IP-bescherming is de eerste. Een cijfer geeft het niveau van stofdichtheid aan en het voorkomen van het binnendringen van vreemde voorwerpen in elektronische producten. Hoe hoger het nummerniveau, hoe sterker het vermogen van stofdicht en waterdicht.

Nu hebben de meeste oordopjes functies zoals spraakoproepassistent, ., wat de bruikbaarheid en waarde enorm vergroot. Dit heeft ook te maken met bluetooth-technologie, we raden aan om bluetooth-apparaten boven 5.0 te gebruiken

Je Zou Moeten Vermijden

De opzwepende bas kan gemakkelijk worden waargenomen door het lichaam van de gebruiker en de sterke lage frequentie kan de emoties van de gebruiker echt stimuleren. Daarom richten veel oordopjes zich op een sterke bas om consumenten aan te trekken. Maar enthousiastelingen weten dat als er te veel lage frequenties zijn, de drie frequentiebanden van het geluid uit balans zullen raken en het algehele gehoor van de oordopjes niet zo "HiFi" zal zijn.

Bij het luisteren moeten we meer aandacht besteden aan de gemiddelde en hoge kwaliteit van het geluid, die de connotatie en rijkdom van het geluid bepalen.

Het verschil tussen verschillende versies van Bluetooth-headsets zit voornamelijk in drie aspecten: transmissiesnelheid, energieverbruik en transmissieafstand. Simpel gezegd, hoe hoger de Bluetooth-versie, hoe beter de gebruikerservaring. Zo zijn Bluetooth 4.2 en Bluetooth 5.0 momenteel gebruikelijker op de markt. Vergeleken met Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 tweemaal de gegevensoverdrachtsnelheid opleveren, de overdrachtsafstand met 4 keer vergroten en het verlies aan transmissie-efficiëntie verminderen. Dat wil zeggen dat er meer informatie kan worden doorgegeven aan andere compatibele apparaten zonder dat er daadwerkelijk een verbinding tot stand hoeft te worden gebracht.

Hoofdtelefoonruisonderdrukking is het verminderen van omgevingsgeluid. Bij het luisteren naar liedjes hoor je het omgevingsgeluid nauwelijks en hoor je alleen het geluid in de koptelefoon. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukkingsfunctie kunnen gebruikers ook in staat stellen om duidelijke gesprekken te voeren in rumoerige omgevingen, of gebruikers een stillere omgeving te bieden wanneer ze rusten.

We zijn niet op zoek naar een duur item, en als je op zoek bent naar een echt goedkope optie, dan is dit artikel natuurlijk ook niets voor jou. Passende prijs, uitstekende bluetooth-luidspreker met toonhoogte is ons doel in dit artikel

Als iemand die talloze oordopjes gebruikt, kon ik het niet laten om de wiskunde uit te voeren en ontdekte dat de meeste modellen van de grote merken de prijs met 30% verhogen, alleen al voor de merknaam zelf.

Ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik nog nooit in de valkuil van bluetooth-oordopjes ben gevallen! Als je net als ik bent en van het buitenleven houdt en verlangt naar comfortabele oordopjes, dan kun je me volledig vertrouwen, want ik onthul de top vijf van beste bluetooth-oordopjes.

We Evalueren Op Basis Van De Volgende Criteria

Behaaglijkheid

Batterijduur

Waterbestendig

Geluidskwaliteit en toonhoogte

materiaal

Prijs

De 5 Beste Bluetooth-Oordopjes

In de afgelopen zes maanden hebben we meer dan 48 verschillende bluetooth-oordopjes getest. Dit zijn de top 5 modellen op basis van de beoordeling van onze experts en gebruikersrecensies:

£99

A+

COMFORTABEL
99%
BATTERIJDUUR
95%
WATERBESTENDIG
94%
TIMBRE
99%
WAAR VOOR JE GELD
97%

9.9

4.5/5

Over 30,000 ratings...

In onze test analyseren BOGASEN-oordopjes het geluid via de ingebouwde chip, maken gebruik van ruimtelijke audiotechnologie, kunnen driedimensionale geluidseffecten creëren of simuleren op basis van het binaurale tijdsverschil en het binaurale niveauverschil, en kunnen de geluidsbron in de driedimensionale ruimte positioneren om de luisterervaring te veranderen. Het zorgt voor een bredere auditieve ervaring en biedt gebruikers een meer meeslepende luisterervaring.

Wat betreft de geluidskwaliteit, in onze test is de frequentieverdeling van hoog, midden en bas duidelijk, het geluidsveld is helder en het gevoel van aanwezigheid is sterk.

Ze maken gebruik van een hifi-stereosysteem met een voldoende hoge signaal-ruisverhouding bij nominaal uitgangsvermogen, een voldoende lage golfvormvervorming in vergelijking met het ingangssignaal en een voldoende breed frequentiebereik zonder duidelijke fluctuaties. domein.

De batterijduur is sterk, het oplaaddoosje en de oortelefoons zijn volledig opgeladen en de ononderbroken stand-bytijd is meer dan 60 uur, wat overeenkomt met de batterijduur die op hun website wordt geadverteerd

Met behulp van Bluetooth-versie 5.3 bleven we tijdens de test van de Siri-spraakassistent oproepen beantwoorden en ophangen, en het signaalverbindingsapparaat was stabiel.

Nadat ik er een had gekocht, omdat ik hoorde dat de machine nog steeds de verbindingsfunctie heeft, heb ik meteen een andere gekocht voor de verbindingstest met twee machines. De effectervaring is perfect.

PROS

CONS

A

COMFORTABEL
94%
BATTERIJDUUR
95%
WATERBESTENDIG
93%
TIMBRE
94%
WAAR VOOR JE GELD
92%

9.5

4.1/5

Bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en geavanceerde technologie, heeft Pro 2 opnieuw een indrukwekkend product afgeleverd. Als consument moet ik echter toegeven dat het prijskaartje dat aan deze oordopjes vastzat me aan het denken zette.

Pro 2-integratie van geavanceerde functies zoals Active Noise Cancellation (ANC) is lovenswaardig. Het blokkeert effectief externe ruis, waardoor ik me kan concentreren op wat het belangrijkst is. Bovendien zorgt de transparantiemodus ervoor dat ik op de hoogte blijf van mijn omgeving wanneer dat nodig is, voor extra gemak en veiligheid.

Ondanks de vele sterke punten, is het enige grote nadeel van de Pro 2 Bluetooth-headset de exorbitante prijs. Hoezeer ik de toewijding van Apple om topkwaliteit te leveren ook waardeer, het is moeilijk over het hoofd te zien dat er andere, even capabele opties beschikbaar zijn tegen een meer betaalbare prijs.

Concluderend, de Pro 2 Bluetooth-headset is onmiskenbaar een uitstekend product. Het onberispelijke ontwerp, de uitzonderlijke geluidskwaliteit en de geavanceerde functies maken het een aantrekkelijke keuze voor techliefhebbers.

PROS

CONS

B

COMFORTABEL
94%
BATTERIJDUUR
95%
WATERBESTENDIG
93%
TIMBRE
94%
WAAR VOOR JE GELD
92%

9.1

4.1/5

QuietComfort 35 II is een populaire Bluetooth-headset die gemengde beoordelingen van consumenten heeft ontvangen. Hoewel het een aantal positieve aspecten heeft, zijn er verschillende factoren die ervoor zorgen dat het niet de beste keuze is.

Beginnend met de positieve punten, is de ruisonderdrukkingstechnologie op de QuietComfort 35 II indrukwekkend. Het blokkeert effectief externe geluiden, zodat u zonder afleiding kunt genieten van uw muziek of u kunt concentreren op oproepen. De headset is ook comfortabel om gedurende langere tijd te dragen, dankzij de zachte oorkussens en het lichtgewicht ontwerp. De batterijduur is redelijk en biedt tot 20 uur afspeeltijd, wat geschikt is voor de meeste gebruikers.

Er zijn echter belangrijke nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de belangrijkste problemen is de geluidskwaliteit. Hoewel de audio helder en gebalanceerd is, vinden veel audiofielen dat de basweergave ontbreekt en dat het algehele geluidsprofiel niet erg inspirerend is.

Een ander punt van zorg is de bouwkwaliteit. Ondanks zijn premium prijskaartje, is de QuietComfort 35 II grotendeels gemaakt van plastic, dat enigszins goedkoop aanvoelt in vergelijking met concurrenten die duurzamere materialen aanbieden.

Concluderend, hoewel de QuietComfort 35 II lovenswaardige functies voor ruisonderdrukking en comfort bezit, zorgen de ondermaatse geluidskwaliteit, de gemiddelde bouwkwaliteit en de beperkte compatibiliteitsopties ervoor dat het niet voldoet aan zijn reputatie en prijs.

PROS

CONS

£229

B

COMFORTABEL
94%
BATTERIJDUUR
95%
WATERBESTENDIG
93%
TIMBRE
94%
WAAR VOOR JE GELD
92%

8.9

3.8/5

WF-1000XM4 is een langverwachte Bluetooth-headset die veel aandacht heeft gekregen op de markt voor consumentenelektronica. Hoewel het belangrijk is om elk product objectief te benaderen, is het net zo cruciaal om de sterke punten en beperkingen ervan te erkennen.

De headset levert heldere en meeslepende audio dankzij de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie en krachtige drivers. Of je nu naar muziek luistert of aan het bellen bent, de geluidskwaliteit blijft indrukwekkend.

Qua ontwerp toont de WF-1000XM4 toewijding aan esthetiek en ergonomie. De slanke en compacte oordopjes passen comfortabel in de oren en zorgen voor een stevige pasvorm, zodat ze er niet uit vallen tijdens actief gebruik. De oplaadcase is ook stijlvol ontworpen en biedt gemak voor onderweg opladen.

Sommige gebruikers hebben echter hun bezorgdheid geuit over de batterijduur van de WF-1000XM4. Hoewel ze een behoorlijke afspeeltijd claimen, hebben sommige mensen een kortere gebruiksduur ervaren dan verwacht. Bovendien kunnen de aanraakbedieningen op de oordopjes overdreven gevoelig zijn, wat leidt tot onbedoelde opdrachten.

De uitstekende geluidskwaliteit en het elegante ontwerp zijn het bewijs van Sony's inzet voor het leveren van een superieure audio-ervaring. Het is echter essentieel om rekening te houden met factoren zoals de levensduur van de batterij en de gevoeligheid van de aanraakbediening bij het nemen van een aankoopbeslissing.

PROS

CONS

B-

COMFORTABEL
94%
BATTERIJDUUR
95%
WATERBESTENDIG
93%
TIMBRE
94%
WAAR VOOR JE GELD
92%

8.5

4.2/5

Momentum True Wireless 2-oordopjes hebben de aandacht getrokken in de markt, maar het is belangrijk om hun algehele prestaties objectief te beoordelen. Hoewel ze enkele opvallende kenmerken bieden, zijn er een paar gebieden waar ze tekortschieten.

Beginnend met de positieve punten, bieden de oordopjes een uitzonderlijke geluidskwaliteit. De actieve ruisonderdrukkingsfunctie verbetert dit verder door afleiding van de omgeving te minimaliseren, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op hun audio-inhoud.

Er zijn echter enkele nadelen die het overwegen waard zijn. Ten eerste is de prijs van de Momentum True Wireless 2 relatief hoog in vergelijking met andere beschikbare opties. Dit maakt ze mogelijk minder toegankelijk voor prijsbewuste consumenten. Bovendien is de omvangrijke oplaadcassette misschien niet zo handig voor dagelijkse draagbaarheid.

Qua gesprekskwaliteit presteert de Momentum True Wireless 2 naar behoren, maar springt er niet uit als uitzonderlijk. Gebruikers melden een gemiddelde helderheid van de stem en een beperkte vermindering van achtergrondgeluid tijdens telefoongesprekken, wat van invloed kan zijn op de algehele gebruikerstevredenheid.

Ten slotte krijgt de batterijduur een klap bij gebruik van actieve ruisonderdrukking, die ongeveer 5 uur duurt, wat lager is dan bij sommige concurrenten. Bovendien beperkt de afwezigheid van een speciale omgevingsgeluidsmodus het vermogen van de gebruiker om externe geluiden selectief te versterken voor veiligheidsdoeleinden.

Concluderend, hoewel de Momentum True Wireless 2 lovenswaardige geluidskwaliteit en ruisonderdrukkingsmogelijkheden biedt, schiet hij tekort op bepaalde aspecten, zoals prijsstelling, aanpassingsmogelijkheden, codec-ondersteuning en batterijduur.

PROS

CONS

TOP KEUZES

1 st

ALL-IN-ONE

NOW 50% OFF

Met zoveel opties op de markt kan het kiezen van de perfecte oordopjes verwarrend zijn. Maar als je op zoek bent naar oordopjes die een ongelooflijke geluidskwaliteit bieden, dan is BOGASEN een uitstekende keuze.

Een van de onderscheidende kenmerken van de oordopjes is dat ze geen oorklachten geven bij langdurig gebruik.
Bovendien waren de oortelefoons tijdens onze tests water-, wind- en stofbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten zoals kamperen of wandelen.

Kortom, als je op zoek bent naar oordopjes met een uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid, dan zouden BOGASEN draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons zeker op je shortlist moeten staan. Dankzij de indrukwekkende functies is het een sterke kanshebber voor de beste oordopjes, en met een uitstekende batterijduur kun je urenlang onafgebroken van muziek genieten.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.