De 5 Beste Smartklokke 2024

Ser Etter En Smartklokke Ikke Kjøp Før Du Har Lest Dette
David Jones

David Jones

5 år jobbet i den digitale industrien, lidenskapelig opptatt av smarte bærbare enheter, ekte erfaring, objektiv evaluering

Forfatterens notat: Før vi lanserte denne rapporten, brukte vi 2 måneder på å analysere ulike merker av smartklokker som er populære på markedet. Vi har valgt ut 21 produkter med høyest rangering. I henhold til meninger fra eksperter og vurdering av forbrukere, vi De fem beste smartklokkene har blitt plukket. Rangeringen vil bli vist på slutten av artikkelen.

Med samfunnsutviklingen har smartklokke, som en ny type bærbar enhet, mange funksjoner som tradisjonelle klokker ikke har. I tillegg til å være et utvalg av tilbehør, kan den møte folks behov for helse, bekvemmelighet og diversifisering.

Her er grunnen til at smartklokker vokser i popularitet

Jeg blir også ofte spurt:

“Hvordan bør jeg velge en smartklokke?”

“Hvilke elementer bør jeg fokusere på?”

“Er det verdt å kjøpe?”

Jeg tror denne artikkelen kan hjelpe deg.

Hvorfor Velge Klokke Med Nøyaktig Helsedeteksjon?

Generelt sett er deteksjonsfunksjonen til avanserte smartklokker relativt nøyaktig. Den kan oppdage brukerens hjertefrekvens, blodtrykk, søvnkvalitet og andre helseindikatorer i sanntid gjennom innebygde sensorer, og laste opp dataene til den støttende appen for analyse og opptak.

Basert på brukerens helsedata kan smartklokker gi noen målrettede helseråd, for eksempel fornuftig kosthold, moderat trening osv., for å hjelpe brukerne bedre å administrere helsen sin.

Nøyaktige, avanserte smartklokker kan også advare brukere om mulige abnormiteter, som for høy puls, lavt blodtrykk, etc., og omgående minne brukerne om å være oppmerksomme og ta tilsvarende tiltak.

Brukere kan sjekke helsestatusen sin når som helst, og spore helseendringer, noe som er praktisk for å administrere sine egne helsedata. Hjelp brukerne til å forstå sin egen helsestatus fullt ut, men også forbedre brukernes oppmerksomhet på helse, og fremme brukerne til å danne en sunn livsstil.

Med kontinuerlig forbedring av maskinvareteknologier som prosessorer, sensorer og minne, har moderne smartklokker kraftigere data- og lagringsmuligheter, og kan støtte flere typer sensorer. Smartklokker er i økende grad i stand til å gi en bedre brukeropplevelse gjennom forbedret programvaredesign og brukergrensesnitt. For eksempel kan augmented reality (AR)-teknologi og stemmestyringsfunksjoner gjøre det enklere for brukere å samhandle med klokken.

Men vi fant også mange problemer i testen.

For å redusere kostnadene kan mange forhandlere bruke batterier med mindre kapasitet og kortere batterilevetid. Siden bruk av smartklokker må kjøre ulike applikasjoner og sensorer for å overvåke brukeraktivitet, hjertefrekvens, søvn og annen informasjon, er batterilevetiden vanligvis kortere enn for vanlige klokker. hyppig lading er nødvendig ved høyfrekvent bruk. føre til dårlig erfaring.

Smartklokker kan lagre personlig sensitiv informasjon, som helsedata, stedsinformasjon osv., og hvis de ikke er riktig beskyttet, er det fare for å bli hacket eller lekket.

Generelt er det ikke lett å velge en god smartklokke i dette blandede markedet.

Du Bør Se Etter

Ulike smartklokker vil ha forskjellige funksjoner, som pulsmåling, skritteller, Bluetooth-anrop, betalingsfunksjon og så videre. Du må velge den funksjonen som passer deg i henhold til dine behov.

Skjermstørrelsen og visningseffekten til smartklokken er også svært viktige faktorer. Jo større skjerm, jo mer informasjon kan du se, og den gode visningseffekten sikrer klarhet og lesbarhet av informasjonen.

Generelt sett vil batterilevetiden til en smartklokke påvirke brukstiden. Du må velge en klokke med lang batterilevetid slik at du kan redusere antall ladninger.

Smartklokken må kobles til mobiltelefonen, så du må bekrefte om smartklokken er kompatibel med mobiltelefonsystemet ditt.

Du bør unngå

Jeg tror en smartklokke som kan støtte Bluetooth-samtaler virkelig kan gå ut uten mobiltelefon. Tro meg, en klokke som støtter Bluetooth-anrop kan i stor grad forbedre livets portabilitet.

Å kjøpe en smartklokke med sterk vanntett ytelse vil tillate deg å bruke den fritt i vann eller i fuktige omgivelser.

Helsedeteksjonsfunksjonen til smartklokker krever vanligvis bruk av flere sensorer som hjertefrekvenssensorer og akselerometre. Hvis en smartklokke bruker sensorer på høyere nivå og har flere sensorer, vil helseovervåkingsfunksjonene ha en tendens til å være mer nøyaktige.

Sammenlignet med tradisjonelle klokker er prisen på smartklokker generelt høyere, og det er store forskjeller på funksjoner og merker. Vår rapport lar deg ikke velge det billigste eller dyreste alternativet, men du må kombinere ditt eget budsjett.

Som en som bruker utallige smartklokker, kunne jeg ikke la være å regne ut at de fleste modellene fra de store merkene faktisk øker prisen med 30 % bare for selve merkenavnet.

I testen vår vurderte jeg flere dimensjoner, men hvis jeg vil plukke ut den viktigste tilstanden, tror jeg det er «helseovervåking».

Moderne mennesker betaler mer og mer oppmerksomhet til helsestatusen deres, så helseovervåkingsfunksjonen til smartklokker har blitt en veldig viktig funksjon. Sammen med den gradvise økningen i antall personer med kroniske sykdommer, kan smartklokker overvåke brukerens fysiske tilstand gjennom sensorer som blodtrykk og blodoksygen, og hjelpe brukere med tidlig oppdagelse og forebygging.

Vi evaluerer basert på følgende kriterier

Nøyaktighet av helsesjekker

Batterikapasitet

Skjermoppløsning

Bluetooth-anropsstabilitet

Kompatibel i sportsmodus

Allsidighet

Vanntett og støvtett ytelse

Utseende design

De 5 Beste Smartklokke

I løpet av de siste to månedene har vi testet over 21 forskjellige smartklokker. Dette er de 5 beste modellene basert på våre eksperters vurderinger og brukeranmeldelser:

NOK1399

A+

SKJERMOPPLØSNING
99%
NØYAKTIGHET AV DATA
95%
VANNTETT
94%
BATTERIKAPASITET
99%
VALUTA FOR PENGENE
97%

9.9

4.5/5

Over 30,000 ratings...

Hvorfor velge LUXO smartklokke?

I vår testing spurte vi testere om deres generelle erfaring. Som det viser seg, er LUXO, med sine eksepsjonelle funksjoner og nyttige brukergrensesnitt, den klare favoritten. Den overgår andre enheter, med eksepsjonelt detaljert og nøyaktig helseovervåking samt lang batterilevetid og hundrevis av tilpassbare urskiver.

Funksjon: Denne testede modellen drar full nytte av hele spekteret av muligheter moderne smartklokker tilbyr, med muligheten til å motta anrops- eller appvarslinger i sanntid, samt stille inn påminnelser. I tillegg tillater kroppstilpassede smartklokker spesielt grundig kroppsovervåking. Mål blodverdier og overvåk hjertefrekvens 24/7. Det er verdt å merke seg at LUXO uavhengig utviklet et MAI-helsevurderingssystem, som kan konvertere våre daglige data til mer intuitive verdier gjennom AI-gjenkjenning. De individuelle verdiene ble sjekket av våre eksperter og LUXO var i stand til å score dem med eksepsjonell nøyaktighet. En annen nyttig funksjon er søvnsporing, som nøyaktig registrerer de forskjellige søvnstadiene for å optimalisere søvnen din og gjøre deg mer avslappet. Kan styre mobiltelefonmusikk og ta bilder eksternt.

Andre funksjoner: blodoksygenovervåking hele dagen, én-tasts måling av flere sett med verdier, værapplikasjon, whatsapp, vekkerklokke, stoppeklokke, lommelykt, stemmeassistent, mobiltelefonsøker (fjernvibrasjon eller ringetone).

Fitness Tracker: Luxo har innebygd mer enn 100 sportsmoduser som løping, hopping og sykling, støtter automatisk gjenkjenning av vanlige sportsmoduser, og kan også hjelpe med å evaluere daglige treningsforhold. Applikasjonen kan brukes til å lage statistikk for ulike idretter.

Skjerm: Enheten har en spesielt høy oppløsning som klart overgår konkurrentene, noe som gir utmerket plassering i brukergrensesnittet. Leveres med mer enn 200 skiver å velge mellom, og du kan også tilpasse den selv

Batteri: Selv med mye bruk viste tester eksepsjonelt lange driftstider. Ikke bare har batteriet spesielt høy lagringskapasitet, det lader også overraskende raskt. Under den innebygde ladekabelen tar det i gjennomsnitt mindre enn 50 minutter før de tre maskinene er fulladet.

Pledge: Luxo er tydelig trygg på produktet sitt. Det er derfor han annonserer en pengene-tilbake-garanti veldig åpent. Vi sjekket selvfølgelig dette og returnerte den brukte smartklokken etter 29 dager. Full refusjon uten spørsmål tre dager etter mottak. På dette tidspunktet gir vi tommel opp.

PROS

CONS

NOK5199

A

SKJERMOPPLØSNING
94%
NØYAKTIGHET AV DATA
95%
VANNTETT
93%
BATTERIKAPASITET
94%
VALUTA FOR PENGENE
92%

9.5

4.1/5

Galaxy Watch5 Pro tilbyr en rekke funksjoner og funksjoner som imøtekommer behovene til smartklokke-entusiaster. Men etter nøye analyse er det visse aspekter ved denne enheten som kanskje ikke oppfyller alles forventninger.

Fra og med designet, har Galaxy Watch5 Pro et slankt og stilig utseende, som sikrer at den passer til alle antrekk. Noen brukere kan imidlertid oppleve at klokken er litt klumpete og tung, noe som potensielt kan påvirke langsiktig komfort under langvarig bruk.

Når det gjelder ytelse, utmerker Galaxy Watch5 Pro seg med sin kraftige prosessor, som muliggjør jevn navigering og raske applanseringer. Likevel har noen brukere rapportert sporadiske forsinkelser og mindre programvarefeil, noe som kan være frustrerende til tider.

En av de fremtredende funksjonene til Galaxy Watch5 Pro er dens omfattende helse- og treningssporingsfunksjoner. Med en rekke sensorer, inkludert hjertefrekvensovervåking og søvnsporing, gir den verdifull innsikt i ens velvære.

På minussiden ser batterilevetiden ut til å være et problem, med noen brukere som uttrykker skuffelse over enhetens utholdenhet. Selv om det kan vare gjennom en dag med moderat bruk, kan tung bruk eller lengre utendørsaktiviteter nødvendiggjøre hyppig opplading.

PROS

CONS

NOK3260

B

SKJERMOPPLØSNING
94%
NØYAKTIGHET AV DATA
95%
VANNTETT
93%
BATTERIKAPASITET
94%
VALUTA FOR PENGENE
92%

9.1

4.1/5

Watch SE er en prisverdig smartklokke som absolutt har sine fordeler. Enheten tilbyr en levende skjerm med utmerket berøringsrespons, noe som skaper en hyggelig brukeropplevelse.

Når det gjelder funksjonalitet, leverer Watch SE på flere fronter. Integrasjonen med iOS-økosystemet tillater sømløs tilkobling med iPhone-enheter, noe som muliggjør uanstrengt synkronisering av varsler, anrop og meldinger. Klokkens kondisjonssporingsfunksjoner er også bemerkelsesverdige, og gir nøyaktige målinger av ulike aktiviteter, hjertefrekvensovervåking og til og med omfattende søvnsporing.

Imidlertid er det noen få områder hvor Apple Watch SE kommer til kort sammenlignet med sine avanserte motstykker. For det første, i motsetning til flaggskipmodellene, mangler SE en alltid-på-skjerm, noe som kan være upraktisk for brukere som ofte ser på klokken for informasjon. I tillegg kan fraværet av avanserte helsefunksjoner som overvåking av oksygennivå i blodet skuffe de som søker dyptgående helseinnsikt.

Videre kan batterilevetiden noen ganger være utilstrekkelig, noe som krever daglig lading for konsekvent bruk. Selv om dette kanskje ikke utgjør et problem for de fleste brukere, kan de som foretrekker lengre perioder mellom kostnadene finne det begrensende.

PROS

CONS

NOK3859

B

SKJERMOPPLØSNING
94%
NØYAKTIGHET AV DATA
95%
VANNTETT
93%
BATTERIKAPASITET
94%
VALUTA FOR PENGENE
92%

8.9

3.8/5

Watch 3 Pro er en smartklokke som tilbyr en rekke funksjoner, men som kanskje ikke oppfyller forventningene til alle brukere. Fra et designsynspunkt har den en førsteklasses byggekvalitet med en kasse i rustfritt stål og keramisk bakside, som utstråler et sofistikert og elegant utseende.

Når det gjelder skjerm, har Watch 3 Pro et levende AMOLED-panel som gir skarpe bilder og rike farger.

Et bemerkelsesverdig aspekt ved denne smartklokken er dens omfattende helse- og treningssporingsfunksjoner. Den tilbyr omfattende overvåking av hjertefrekvens, søvnmønster, stressnivåer og til og med SpO2-nivåer, slik at brukere kan få verdifull innsikt i deres generelle velvære. I tillegg muliggjør den innebygde GPS-funksjonen nøyaktig sporing av utendørsaktiviteter.

Det er imidlertid noen ulemper å vurdere. For det første kan det hende at batterilevetiden til Huawei Watch 3 Pro ikke oppfyller kravene til tunge brukere, siden den krever hyppig lading for å opprettholde optimal ytelse. Dette kan være upraktisk for enkeltpersoner som foretrekker lengre varighet mellom ladingene.

Dessuten er klokkens kompatibilitet begrenset til kun Android-enheter, noe som kan fremmedgjøre potensielle kunder som bruker iOS-enheter. Mangelen på støtte for tredjepartsapper sammenlignet med andre smartklokker på markedet er også verdt å merke seg.

PROS

CONS

NOK4469

B-

SKJERMOPPLØSNING
94%
NØYAKTIGHET AV DATA
95%
WVANNTETT
93%
BATTERIKAPASITET
94%
VALUTA FOR PENGENE
92%

8.5

4.2/5

Polar Pacer Pro er en smartklokke som kanskje ikke oppfyller forventningene til alle brukere. Selv om det tilbyr noen bemerkelsesverdige funksjoner, er det visse aspekter som kan betraktes som ulemper for potensielle kjøpere.

Fra og med design har Polar Pacer Pro en enkel og diskré estetikk, som kan appellere til de som foretrekker et mer minimalistisk utseende. Sammenlignet med andre smartklokker på markedet mangler den imidlertid den førsteklasses følelsen og visuelle teften som mange brukere søker i en avansert enhet.

Når det gjelder funksjonalitet, utmerker Pacer Pro seg i treningssporingsevner. Den gir nøyaktig overvåking av ulike aktiviteter, hjertefrekvens og søvnmønstre, slik at brukere kan få verdifull innsikt i deres generelle kondisjon og velvære. Klokken har også innebygd GPS for nøyaktig sporing av utendørs treningsøkter.

Der Polar Pacer Pro kommer til kort er imidlertid i sine begrensede smarte funksjoner. Den mangler det omfattende app-økosystemet som sees i andre smartklokker, noe som betyr at brukere har begrensede muligheter for å tilpasse og utvide klokkens funksjonalitet utover treningssporing. I tillegg er kompatibiliteten først og fremst fokusert på Android-enheter, noe som potensielt gir iOS-brukere en suboptimal opplevelse.

En annen ulempe er den relativt kortere batterilevetiden sammenlignet med noen konkurrenter. Dette kan være upraktisk for brukere som foretrekker lengre perioder mellom ladinger, spesielt under lengre utendørsaktiviteter eller reiser.

PROS

CONS

TOPPVALG

1 st

ALL-IN-ONE SMARTWATCH

NOW 50% OFF

Smartwatch forstås som en forlengelse av smarttelefonen din, nærmere kroppen din, som den trekker veldig spesifikke fordeler fra: under møter blir du varslet om innkommende meldinger og kroppsverdiene dine overvåkes optimalt.

Imidlertid oppfyller ikke alle modellene disse kravene. I vår praktiske testing spurte vi tilfeldig utvalgte testere om brukeropplevelsen deres. LUXOSMART smartklokke har et spesielt funksjonelt brukergrensesnitt og har vist seg å være den mest populære. Den overgår andre enheter, med eksepsjonelt detaljert og nøyaktig helseovervåking og god batterilevetid.

Jeg har ikke så store forhåpninger til selve merket, fordi jeg ikke kjenner det, så jeg er bekymret for ettersalgsproblemene hans, men jeg fant ut at de annonserte pengene-tilbake-garantien hans veldig åpent. Selvfølgelig sjekket vi dette og returnerte en brukt smartklokke etter 29 dager. Mottok varene innen tre dager uten problemer og refunderte hele beløpet. På dette tidspunktet gir vi det en tommel opp.

Tro meg, jeg har aldri falt i fellen med å kjøpe elektroniske produkter, du kan kjøpe denne smartklokken med full tillit, fordi den dekker alle fordelene du ønsker, jeg kan virkelig ikke finne noen ulemper ved å beskrive den, og prisen er rettferdig.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.