De 5 Beste Loopbanden 2023

Op zoek naar een loopband? Koop niet voordat je dit hebt gelezen.
Neil Krug

Neil Krug

Neil is een monteur die al vele jaren werkzaam is, maar ook van fitness houdt en zich heeft gericht op het ontdekken van allerlei nuttige sportuitrustingen.

Aantekening van de auteur: De loopband die we in dit artikel hebben geëvalueerd, is het meest geschikt voor beginners en biedt de meeste waarde. Klik hier om de resultaten te zien.

We hebben 35 verschillende loopbanden getest. Op basis van onze deskundige mening en talloze consumentenrecensies, zijn deze 5 loopbanden de beste als alle aspecten van prestaties worden samengevoegd. De ranglijst wordt aan het einde van dit artikel gepresenteerd.

Loopbanden zijn een constante toevoeging aan huizen en sportscholen en zijn vandaag de dag de beste keuze onder de thuissportuitrusting. Van de vorige eeuw tot vandaag is de ontwikkeling van loopbanden duurzamer, veiliger, stiller, energiezuiniger en stabieler geworden, waardoor ze echt de traditionele buitensporten hebben overtroffen.

Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis loopbanden te kopen. Ik word ook vaak gevraagd:

“Welke loopband moet ik kiezen?”

“Is het de moeite waard?”.

Ik denk dat dit artikel je kan helpen.

Waarom kiezen voor een digitale inklapbare loopband?

Het werkingsprincipe van frequentieomzettingstechnologie is om de spanning en stroom aan te passen om de snelheid van de motor te regelen, zodat deze overeenkomt met de behoeften van verschillende mensen. Vanwege de trainingsmodus is er bijna geen trappen en strekken nodig. In vergelijking met traditionele loopbanden en buitensporten kan het de trainingsintensiteit verminderen. Het verhogen van de hoeveelheid lichaamsbeweging heeft een zeer goed effect op de cardio-pulmonale functie, de lichaamsconditie en vetverbranding van de gebruiker.

De structuur van de AC-variabele frequentiemotor is eenvoudig, er is geen onderhoud nodig tijdens de levensduur en de werking is stabiel. Bij het aanpassen van de AC-snelheid is het gemiddelde koppel van de snelheidsverandering groot, is de efficiëntie hoog, het geluidsniveau laag en is de gemiddelde levensduur 30 keer die van de DC-motor.

Bij het werken van de traditionele DC-motor moeten de collector en koolborstels voortdurend wrijven, waardoor vuil ontstaat. Als het niet op tijd wordt schoongemaakt en vervangen, zal het verschijnsel van snel/langzaam draaien en stoppen gevaarlijk zijn. Terwijl de AC-motor slechts 2 gevallen heeft, ofwel draaien of niet draaien. Hierdoor zult u zich meer op uw gemak voelen tijdens gebruik.

Omdat het gebruik van koolborstels en collectoren wordt geannuleerd voor AC-motoren, is er alleen het geluid van de motorrotatie, en het geluidsniveau is over het algemeen slechts onder de 30 decibel. Vooral vrienden die graag 's nachts sporten, hoeven zich geen zorgen te maken over het verstoren van de rust van familieleden door lawaai.

In onze test verbruikt de rang No.1 loopband bij een snelheid van minder dan 10 kilometer per uur ongeveer 1 kilowattuur elektriciteit per uur door CNC energiebesparing. Bij de beste snelheid voor gewichtsverlies en vetvermindering (6 kilometer per uur) verbruikt het slechts 0,5 kilowattuur elektriciteit per uur.

In onze tests leken veel loopbanden meer energie te verbruiken, maar was de loopband onstabiel, onderbroken, glijdend of uit het midden, waardoor mensen zich te veel op een paar belangrijke lichaamsdelen concentreerden.

U zult merken dat als u een slechte loopband gebruikt, er situaties ontstaan waarbij hoe meer u traint, hoe dikker uw benen worden. Het is niet verrassend dat hoe meer u oefent op de belangrijkste delen, hoe minder energie u heeft.

Dit gevoel van vermoeidheid en bijwerkingen van fitness zal uw enthousiasme voor fitness ernstig dempen.

In de afgelopen jaren hebben loopbanden steeds meer functies gekregen. We raden aan om zoveel mogelijk een loopband met krachtige functies te kopen, zoals multimedia-instellingen met testtijd, snelheid, afstand, hartslag, calorieën, Bluetooth, enz. Dergelijke producten hebben meestal een hogere praktische waarde.

Over het algemeen zijn er veel dingen die u moet weten als u de beste keuze wilt maken.

Daarom hebben we de afgelopen zes maanden een grote test uitgevoerd van meer dan 35 verschillende soorten loopbanden van verschillende merken om de beste loopband van 2023 te vinden, en we zullen de top vijf voor u onthullen.

Hier vat ik nog een paar belangrijke punten voor u samen om te vermijden en naar te zoeken:

Waar U Naar Moet Zoeken:

Gebruik de console en handrail bedieningselementen om direct de loopband te starten of stoppen en snelheidsaanpassingen te maken terwijl u aan het sporten bent. De ingebouwde veiligheidssleutel zorgt voor een onmiddellijke uitschakeling in noodgevallen.

Huishoudelijke loopbanden hebben over het algemeen een vermogen tussen 1 en 2 PK. Het wordt aanbevolen om minimaal 1,5 CHP te kiezen, en controleer of de motor soepel draait en zonder oorverdovend geluid is. Tijdens de test hebben we gemerkt dat de motorlogo's van veel merken overdreven zijn.

Over het algemeen raden we aan om een ​​loopband te kopen met een hartslag testfunctie, die een belangrijke rol speelt bij het beheersen van uw eigen trainingsstatus. Natuurlijk is het beter als er Bluetooth, app en andere functies beschikbaar zijn.

Als het gaat om het belang van schokabsorptie, hier is een samenvatting: geluidsreductie en anti-storing; verminder impact, bescherm knieën en enkels; goed rennen.

Maar nu hebben veel loopbanden eigenlijk geen schokabsorptie-ontwerp, ze kunnen alleen "nep-schokabsorptie" worden genoemd.

Het eenvoudige opvouwsysteem bespaart ruimte en is gemakkelijk schoon te maken, en de transportwielen aan de voorkant maken het gemakkelijk te verplaatsen.

 

Waar u Op Moet Letten:

Het geluid van een goede frequentieomzetting loopband moet onder de 30 decibel zijn, wat de sporters niet zal beïnvloeden terwijl ze naar muziek luisteren tijdens het rennen.

Probeer een machine te kiezen die voor 95% is geassembleerd. Als de complexe structuur van de loopband moeilijk te onderhouden is en de onderhoudskosten hoog zijn, is het beter om deze te vermijden.

Sommige loopband trainingsprogramma's hebben een enkele functie. Om betere hardloopresultaten te bereiken, raden we aan een loopband te kopen die de hardloopintensiteit kan verhogen. U kunt uzelf uitdagen op verschillende niveaus door het hellingssysteem handmatig aan te passen.

We weten niet waarom, maar op dit moment variëren de prijzen van loopbanden sterk. Er zijn veel modellen die hetzelfde doen, waarbij de ene twee keer zo duur kan zijn als de andere.

Hier zullen we de beste 5 loopbanden aanbevelen, waarvan de prijs van de nummer 1 ver onder die van bekende merken ligt.

Het is niet gemakkelijk om de meest geschikte loopband binnen uw budget te kiezen. Ik zou geen jaren onderzoek doen en rapporten produceren als ik het alleen voor het geld deed.

Als ingenieur kon ik het niet laten om de berekening te maken en erachter te komen dat de meeste modellen van grote merken de prijs met 30% verhogen alleen voor de merknaam zelf.

We zijn op zoek naar de beste loopband tegen een redelijke prijs.

Op basis van een groot aantal evaluaties op basis van feedback van veel consumenten en de meningen van onze experts, hebben we de volgende basisnormen samengevat ter referentie.

We Evalueren Op Basis Van De Volgende Criteria:

Veiligheidsprestaties

Motorconfiguratie

Loopband

Schokabsorptiesysteem

Functioneel effect

Grootte

Prijs

DE 5 BESTE LOOPBANDEN IN 2023

Tijdens de afgelopen zes maanden hebben we meer dan 35 verschillende merken van loopbanden getest. Dit zijn de top 5 modellen op basis van onze experts en gebruikersbeoordelingen:

687 Votes 9.6/10

EVALUATION

369 EUR

A+

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

VEILIGHEIDSPRESTATIES

0%

9.7/10

MOTORCONFIGURATIE

0%

9.3/10

PEDAAL RIEM

0%

9.0/10

SCHOKABSORPTIESYSTEEM

0%

9.6/10

FUNCTIONEEL EFFECT

0%

9.8/10

GROOTTE

0%

9.8/10

PRIJS

0%

9.9/10

VOORDELEN

NADELEN

BEOORDELING

Zonder twijfel biedt Mass de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het krachtige veiligheidssysteem biedt de meest fundamentele garantie voor fitness. Na het testen is de algehele duurzaamheid en stabiliteit zeer goed.

Een soepele en stille 1,5 pk loopbandmotor ondersteunt snelheden variërend van 0,8 – 12 KM/H (0,5 – 7,5 MPH), met minimaal geluid en maximale kracht, ideaal voor thuisworkouts zonder uw familie of buren te storen.

12 vooraf ingestelde programma’s zullen u helpen verschillende fitnessdoelen te bereiken.

Snelle knoppen en veilige workout, gebruik de console- en handrailbedieningselementen om de loopband direct te starten of stoppen.

Hogere snelheid en 3-niveau verstelbare helling, het ondersteunt snelheden variërend van 1,0 – 16 KM/H (0,6 – 10 MPH). Bovendien heeft deze loopband een 3-niveau handmatig verstelbare helling, zodat u de geschikte helling kunt kiezen om de intensiteit van de training te verhogen.

Het LCD-display kan snelheid, afstand, tijd, hartslag en verbrande calorieën bijhouden, zodat u de effectiviteit van uw training in realtime kunt monitoren. U kunt uw slimme apparaten op de geïntegreerde houder plaatsen om te genieten van een video of praten met vrienden tijdens het hardlopen op de loopband.

310 Votes 8.9/10

EVALUATION

679 EUR

A-

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

VEILIGHEIDSPRESTATIES

0%

9.3/10

MOTORCONFIGURATIE

0%

9.0/10

PEDAAL RIEM

0%

9.3/10

SCHOKABSORPTIESYSTEEM

0%

9.1/10

FUNCTIONEEL EFFECT

0%

9.0/10

GROOTTE

0%

9.0/10

PRIJS

0%

8.7/10

VOORDELEN

NADELEN

BEOORDELING

Het scherm op de loopband is niet erg groot en de knoppen op het touchscreen zijn een beetje klein en reageren soms traag. Ze werken prima en ik kan ze gebruiken, maar het kan langzaam zijn en het duurt vaak meerdere pogingen om de knoppen te laten reageren. Het is een beetje zoals smartphones van tien jaar geleden. Niet perfect. Geen goede plek om een waterfles neer te zetten. Er zitten wel plekken aan de zijkanten, maar deze zien er helemaal niet uit als bekerhouders en de plaatsing is een beetje onhandig. Onder de bedieningsknoppen zit een plankje, maar ik ben niet helemaal zeker waarvoor het dient, behalve om een HRM of andere uitrusting op te bergen of iets dergelijks. Niet de beste plek om je waterfles neer te zetten tijdens het lopen/rennen.

De riem heeft de neiging om naar de ene kant of de andere te glijden tijdens het rennen, dus ik moet erop letten dat hij niet te ver gaat glijden. Het aanpassen van de riem helpt wel, maar hij blijft nog steeds glijden. Om wat voor reden dan ook was het probleem van het glijden niet langer een probleem toen de machine eenmaal warm was geworden en ik sneller aan het rennen was.

410 Votes 8.4/10

EVALUATION

1199 EUR

B+

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

VEILIGHEIDSPRESTATIES

0%

8.5/10

MOTORCONFIGURATIE

0%

8.7/10

PEDAAL RIEM

0%

8.4/10

SCHOKABSORPTIESYSTEEM

0%

9.3/10

FUNCTIONEEL EFFECT

0%

8.5/10

GROOTTE

0%

8.5/10

PRIJS

0%

8.5/10

VOORDELEN

NADELEN

BEOORDELING

Het vereist constant updaten van het systeem, soms bijna dagelijks. Het updaten kan overal tussen de 2 en 10 minuten duren, wat misschien niet veel lijkt, maar het vermindert uw workouttijd als u kinderen heeft of moet werken.

In het begin werkte Stride goed en was het functioneel. Echter, binnen 4-5 maanden begon het luid te kraken telkens wanneer de kantelfunctie werd gebruikt. Elke voetstap tijdens het rennen op een helling laat het luid piepen. Het is storend als je bezig bent met een lange run en het wordt steeds lawaaieriger, waardoor andere mensen in huis worden gewekt als je het ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ze zeiden dat het onder garantie viel, maar dat er wel goedkeuring moest komen voor vervanging. Er werd me verteld dat het 2-3 werkdagen zou duren om terug te horen of er goedkeuring zou komen voor garantievervanging. We zijn nu al een paar weken verder zonder antwoord van de Echelon klantenservice, hoewel ik sindsdien al verschillende keren contact heb opgenomen.

581 Votes 8.3/10

EVALUATION

629 EUR

B-

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

VEILIGHEIDSPRESTATIES

0%

8.5/10

MOTORCONFIGURATIE

0%

8.7/10

PEDAAL RIEM

0%

8.0/10

SCHOKABSORPTIESYSTEEM

0%

8.0/10

FUNCTIONEEL EFFECT

0%

8.2/10

GROOTTE

0%

8.2/10

PRIJS

0%

8.2/10

VOORDELEN

NADELEN

BEOORDELING

Ik vind vooral leuk dat wanneer je water wil drinken of even wilt afvegen, de afstand en tijd stoppen wanneer je op de zijkanten gaat staan, en dan weer doorgaan wanneer je begint met lopen. Zo is de werkelijke tijd en afstand die je aflegt nauwkeurig.

Soms stopt de loopband plotseling, soms heb je 20 minuten gelopen of gerend, soms stopt hij, soms stopt hij plotseling na 8 minuten, en dan kun je vallen of geblesseerd raken. Je moet altijd letten op de positie van je voeten terwijl je het gebruikt, anders loop je risico om te vallen. Maar dat is niet het enige probleem, want de platforms zijn glad en instabiel! Ook zou het fijn zijn als de loopband de mogelijkheid had om afstand/snelheid in mijlen/mijlen per uur te veranderen (“KM’s” naar “Miles”). Want zo ben ik gewend om te rennen (afstand in mijlen). In het VK zie ik mijn run liever in mijlen dan in kilometers.

581 Votes 8.3/10

EVALUATION

2099 EUR

B-

TOTAL RESULTAT

TOTAL GRADE

VEILIGHEIDSPRESTATIES

0%

8.5/10

MOTORCONFIGURATIE

0%

8.7/10

PEDAAL RIEM

0%

8.0/10

SCHOKABSORPTIESYSTEEM

0%

8.0/10

FUNCTIONEEL EFFECT

0%

8.2/10

GROOTTE

0%

8.2/10

PRIJS

0%

8.2/10

VOORDELEN

NADELEN

BEOORDELING

De loopband zelf is geweldig, maar het scherm is een beetje klein. Normaal gesproken is dit geen probleem, maar het maakt het sporten op de loopband wat onhandig en ik vind het gemakkelijker om voorover te buigen en naar het scherm te staren tijdens het rennen. Je kunt je eigen virtuele programma’s maken en opslaan door wegtrajecten te tekenen vanaf elke echte locatie. Geselecteerde werelddelen

Maar de after-sales is niet zo goed: NordicTrack, iFit of UTS support neemt de telefoon niet op. VALSE GARANTIES: De garantiedocumenten van UTS die we bij onze apparatuur hebben ontvangen bevatten onjuiste verklaringen. werd ons verteld dat het onmogelijk was om een geautoriseerde servicetechnicus te vinden om het probleem op te lossen (we wonen in een dichtbevolkt gebied van een grote stad) en dat we zelf onderdelen zouden moeten verzenden voor reparatie.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.